?>

Barış Manço'nun ismi Mavikent'te yaşayacak

Şahinbey Belediyesi tarafından Mavikent Mahallesi’ne yaptırılan Barış Manço Parkı vatandaşın hizmetine açıldı.

Gündem - 4 yıl önce

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu tarafından binlerce dar gelirli ailenin ev sahibi olduğu Mavikent Mahallesi'ne yapılan Barış Manço Parkı vatandaşların hizmetine açıldı. Düzenlenen açılış törenine AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Ahmet Uzer, Müslüm Yüksel, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke, MHP Şahinbey İlçe Başkanı İlker Kızıklı, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, yapılan hizmetlerden dolayı Şahinbeyli vatandaşların şanlı olduğunu belirterek, Şahinbey Belediyesine teşekkür etti.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel, Şahinbey İlçesi'ne önemli hizmetler yapıldığını belirterek, Şahinbey Belediyesinin hizmetlerinden gurur duyduklarını ifade etti.

“Mavikent bizim evladımız gibi”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent Mahallesi'ni önemsediklerini belirterek, “Anneler Babalar çocuklarına nasıl gözü gibi bakarsa bizde Mavikent Mahallemize öyle bakıyoruz. Belediye Başkanı olduğumda Mavikent diye bir mahalle yoktu. Çok şükür Mavikent Mahallemiz birçok ilçenin nüfusundan daha fazla bir nüfusa sahip oldu. Birçok yerde olmayan hizmetler burada yapıldı. Yapılmaya da devam edecek. Ahirette İman Dünya'da Mekân demişler. Bu dünyada insanın evinin olması gerçekten çok önemli. Şahinbey Belediyesi olarak öncelikle Serinevler'de 300 konut yaptık. Çok talep gelince Mavikent'i sosyal konut olarak düşündük ve 5000 tane sosyal konut yaptık. Vatandaşlarımız kiradan daha ucuz ödemelerle ev sahibi oldular. Bu evlerin sayısı arttırmak istiyoruz. Herkesin ev sahibi olmasını istiyorum. 10.000 konutluk yeni bir proje hazırladık. Bununla ilgili Milletvekillerimizle birlikte çalışmalar yapıyoruz. Yapılacak konutlar yatay mimari ve daha yeşil alana sahip olacak. Mavikent'te 17 tane park, Şehit yakınları ve Gaziler için 643 konut yaptık. Ayrıca bu mahallemize Şahinbey Oto Sanayi Sitesi'ni ve galericiler için Şahinbey Oto Galericiler sitesini yaptık. Mavikent Mahallemize 7 tane sosyal tesis, 4 tane cami, 12 tane okul, 2 tane düğün salonu, 1 tane pazar yeri, 5 tane halı saha, 1 tane basketbol sahası yaptık. Jandarma içinde 1 tane merkez yapılacak. Buranın güvenliği bizim için çok önemli. Cumhurbaşkanımız ve Cumhur ittifakı ile birçok genel hizmetler yapılıyor. Yerelde de Büyükşehir, Şahinbey ve diğer belediyelerimiz vatandaşlarımıza her türlü hizmeti getirmek adına çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde devam ettiriyoruz” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Barış Manço Parkı vatandaşlarla birlikte hizmete açıldı.

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep’te öğrenci servis ücretleri belli oldu

2021-08-26 11:55 - Gündem

Gaziantep İl Jandarma Komutanı değişti

2021-08-24 12:29 - Gündem

Gaziantep'teki tramvay kazasının görüntüleri ilk kez Ayıntab’ta

2021-08-28 08:07 - Gündem

Gaziantep'te iki grup arasında silahlı sopalı kavga

2021-08-29 08:14 - Gündem

Kalyon Stadı'na müdür olarak Vahdettin Balsu getirildi

2021-08-24 15:29 - Spor

İkinci el araba fiyatları ne zaman düşecek?

2021-08-24 18:36 - Ekonomi

Kuvvet Komutanlıklarına yeni atamalar! Gece yarısı Resmi Gazete'de yayımlandı

2021-08-25 05:39 - Gündem

22 yaşındaki gencin acı ölümü

2021-08-28 10:07 - Gündem

Dolar kuru bugün ne kadar?

2021-08-25 05:31 - Ekonomi

Sanko Holding'den Kilis Belediyespor'a anlamlı destek

2021-08-24 17:03 - Spor

İlgili Haberler

BAŞKAN TAHMAZOĞLU “MUTLU AİLE HUZURLU TOPLUM”

13:02 - Gündem

Bakan Yerlikaya’dan sürücü affı açıklaması

11:52 - Gündem

Yeşil Dönüşüm Gaziantep’te Masaya Yatırıldı

11:24 - Gündem

Şahin ve Ünüvar’dan GAÜN’e Ziyaret

10:41 - Gündem

Gaziantep’te Milyonluk vurgun

22:01 - Gündem

Günün Manşetleri

CANINIZ SAĞ OLSUN: 1-2

15:39 - Spor

BAŞKAN TAHMAZOĞLU “MUTLU AİLE HUZURLU TOPLUM”

13:02 - Gündem

Bakan Yerlikaya’dan sürücü affı açıklaması

11:52 - Gündem

Yeşil Dönüşüm Gaziantep’te Masaya Yatırıldı

11:24 - Gündem

Şahin ve Ünüvar’dan GAÜN’e Ziyaret

10:41 - Gündem