?>

BAŞKAN FADILOĞLU, MİLLETVEKİLİ KOÇER İLE BİRLİKTE HALKIN TALEP VE SORUNLARINI DİNLEDİ

Politika - 3 yıl önce

BAŞKAN FADILOĞLU, MİLLETVEKİLİ KOÇER İLE BİRLİKTE HALKIN TALEP VE SORUNLARINI DİNLEDİ

 

-FADILOĞLU, KIRSAL MAHALLELERE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ile birlikte kırsalda bulunan 8 mahalleye ziyaret gerçekleştirdi. Halkın talep ve sorunlarını dinleyen Başkan Fadıloğlu ile Milletvekili Koçer; çözüm odaklı, milletin hayat standardını yükseltecek çalışmalarını gayretle sürdüreceklerini vurguladılar.

 

Periyodik olarak Şehitkamil ilçesine bağlı kırsal mahallelere olan ziyaretlerini sürdüren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 8 mahalleyi ziyaret etti. Karayusuflu, Koçlu, Tekirsin, Kızık Hamurkesen, Akçaburç, İncesu, Ülkerli ve Yığınlı Mahallesi ziyaretlerine; AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, AK Parti Gaziantep İl Başkan Yardımcısı Ertuğrul Teymur, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç katıldı.

 

Mahalle sakinlerinin talep ve sorunlarını dinleyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu ile Milletvekili Nejat Koçer, sorunların giderilmesi, taleplerin de karşılık bulması adına çalıştıklarını ifade ettiler. Kendilerine yöneltilen her soruyu yanıtlayan Başkan Fadıloğlu ile Milletvekili Koçer, tüm talepleri de dikkate alacaklarını ve bu yönde çalışma yürüteceklerini dile getirdiler.

 

MİLLETİMİZE SÖZ VERDİĞİMİZ İŞLERİN HEPSİNİ YAPTIK

Ziyaretlerde konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şu ifadeleri kullandı: 

“Ekip arkadaşlarımızla birlikte daha fazla gönül kazanmak için çalışıyoruz. Şu ana kadar milletimize söz verdiğimiz işlerin hepsini yaptık. Yapamayacağımız hiçbir işin de sözünü vermedik. Elimizde milletin emaneti bir kaynak var. Bu emanet kaynağı mahallelerimiz arasında ihtiyaca göre dengeli bir şekilde harcayarak hizmet üretmeye gayret gösteriyoruz. Mahalleler arasında ihtiyaçlar farklılık gösterebilir ama kaynağa göre eşit paylaşımla adım adım mahallelerimizi ileriye götürmeye çalışıyoruz. Sorumluluğumuz ağır, bunu asla unutmuyoruz. Bütün görevler, makamlar bizim için bir imtihandır. Bütün bu makamlar milletin bize emanetidir. Milletimizin emanetine en iyi şekilde sahip çıkacağız. Allah; birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Şu an Şehitkamil’de çok güzel bir çalışma uyumu var. Hepimizin görev ve sorumluluk alanında amacımız; milletimize hizmet etmek, milletimizin hayat standardını daha yukarıya çıkarabilmek olmalıdır. Bunu bir başımıza yapmamız mümkün değil. Yapılan her projenin en alt kademesinden en üst kademesine tüm arkadaşlarımızın büyük emeği var. Ama esas olan birbirimizle uyum içerisinde çalışmaktır. Bunu başarmanın tek yolu, birlik ve beraberliktir. Bu açıdan verdikleri destekten dolayı tüm muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Muhtarlarımızın, toplumumuzun kılcal damarlarından almış oldukları talepleri, ihtiyaçları, kamu kaynaklarını kullanarak en hızlı şekilde karşılamak derdindeyiz. Daha yaşanabilir bir Şehitkamil için, daha yaşanabilir bir Gaziantep için, daha yaşanabilir bir Türkiye için, daha yaşanabilir bir dünya için hepimizin sorumluluğu var. Bu sorumluluğun gereğini, en iyi şekilde yerine getireceğiz.”

Haftanın Öne Çıkanları

Freni patlayan araç ortalığı birbirine kattı! 1'i ağır 4 yaralı

2022-08-09 19:42 - Gündem

Gaziantep'te Petrol mü Var? Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığına (TPAO) Gaziantep'te Petrol Arayacak

2022-08-07 11:48 - Ekonomi

Gaziantep Fıstık Fiyatları Şaşkınlık Yarattı! Antep İçi Ve Kabuklu Fıstık Ürünleri Rekor Fiyatlara Ulaştı!

2022-08-08 16:38 - Gündem

Ferhan Nakıboğlu cezaevine böyle götürüldü!..

2022-08-08 15:24 - Gündem

Son Dakika...Gaziantep’e şehit ateşi düştü...Pençe-Kilit Operasyonu’nda Piyade Uzman Çavuş Mahsun Şimşek şehit oldu

2022-08-10 14:16 - Gündem

ODTÜ Rektörlüğü'nden Öğrencilerin OnlyFans Benzeri Girişimi 'Odtufans' Hakkında Açıklama

2022-08-10 15:51 - Gündem

Trump, yemin altında sorgulanacak

2022-08-10 15:27 - Dünya

BAŞKAN ŞAHİN, MAHALLEDE ŞENLİK VAR PROGRAMI'NA KATILDI

2022-08-06 11:48 - Politika

Çin bizi işgal edecek!

2022-08-09 16:50 - Politika

Balıklı Rum Hastanesi'ndeki yangın kontrol altına alındı

2022-08-04 16:54 - Gündem

İlgili Haberler

Bakan Uraloğlu, Gaziantep'e geliyor!

19:57 - Politika

Meriç'ten dikkat çeken sorular

19:37 - Politika

Kongre öncesi geri sayım başladı: Hangi partiler davet edildi?

20:00 - Politika

Meriç'ten esnaf ve kadınlar için emeklilik çağrısı!

20:53 - Politika

Anahtar Parti Gaziantep'te kongre heyecanı

20:22 - Politika

Günün Manşetleri

BAŞKAN  ŞAHİN'E, YOĞUN İLGİ

12:29 - Gündem

İLK KAFİLE ÇANAKKALE’YE UĞURLANDI

11:33 - Gündem

Başkan Celal Kadooğlu’ndan 23 Nisan Kutlama Mesajı

10:14 - Gündem

OSB Başkanı Cengiz Şimşek: “TBMM, milli iradenin ve bağımsızlığımızın sembolüdür”

10:07 - Gündem

BAŞ AĞRISI MI, MİGREN Mİ?

10:01 - Gündem