?>

BAŞKAN TAHMAZOĞLU AİLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Beyazlar ve Gültepe Mahallesi’nde ikamet eden Kalkan ve Taşçı, ailelerine misafir oldu.

Gündem - 7 yıl önce

Vatandaş odaklı yönetim anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Başkan Tahmazoğlu, her fırsatta vatandaşlarla bir araya geliyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Evlilik Okulu’nda eğitim görerek sertifikasını alan Kalkan çiftinin ve kendisini sosyal medyadan evine davet eden genç Muhammed Taşçı’nın evine misafir oldu.

 

KENDİSİNİ BÜYÜĞÜMÜZ GİBİ GÖRÜYORUM

Başkan Mehmet Tahmazoğlu Muhammed’in daveti üzerine ziyarette bulunduklarını belirterek, “Bizlere evlerinin kapılarını açtılar Allah kendilerinden razı olsun. Muhammed’in eğitimini tamamlayarak gelecekte ülkemize faydalı bir genç olacağına inanıyorum” dedi. 

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Emine ve Muhammed Taşçı, “Başkanımızı sosyal medya üzerinden evimize davet ettik. Kendisi de sağ olsun bizi kırmayarak evimize misafir oldu. Biz kendisini bir büyüğümüz olarak görüyoruz. Kendisine ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dediler.

 

EVLİLİĞİN ÖNEMİNİ ÖĞRENDİK

Başkan Tahmazoğlu Taşçı, ailesini ziyaretten sonra Gültepe Mahallesi’nde ikamet eden ve Evlilik Okulu Projesi’nde eğitimlerini tamamlayan Mehmet ve Elif Kalkan çiftini ziyaret etti. 

Kalkan ailesi evlilik okulunda aldıkları eğitimin evlilik hayatın da önemli değişikler sağladığını belirterek, “Başkanımızla Evlilik Okulu’nda tanıştık. Evlilik Okulu bu toplum için büyük bir nimettir. 45 yıllık evlilik hayatından sonra biz Evlilik Okulu’nda evliliğin önemini öğrendik. Bu proje sadece Gaziantep’te değil bütün Türkiye’de uygulanmalı” dedi.

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, evliliğin ve ailenin önemine vurgu yaparak, “Aile yapımız ne kadar sağlam olursa ülkemizin geleceği de o kadar sağlam temeller üzerine kurulmuş olur. Bu nedenle göreve geldiğimiz de Evlilik Okulu projesini hayata geçirdik ve bu güne kadar bu projemizle 20.000’in üzerinde çiftimize eğitim verdik. Evlilik Okulu’nda eğitim alan yeni evlenecek çiftlerimize otomatik çamaşır makinası hediye ediyoruz. Eğitim sadece çocuklukta ve gençlikte değil ölünceye kadar devam ediyor. Bu nedenle evli olan çiftlerimizi de eğitimlere alıyoruz ve onlara eğitim sonunda çay makinası hediye ediyoruz” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

BAŞKAN TAHMAZOĞLU AİLE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

2018-01-08 14:07 - Gündem

BAŞKAN TAHMAZOĞLU YENİ YILIN İLK BEBEĞİNE “HOŞ GELDİN” DEDİ

2018-01-01 14:20 - Gündem

-GSO’NUN ‘E-TİCARET ATAĞI PROJESİ’ BAŞLADI

2018-01-01 14:23 - Gündem

BAŞKAN FADILOĞLU YENİ YILA DUYGU DOLU ANLARLA GİRDİ

2018-01-01 14:20 - Gündem

BAŞKAN FADILOĞLU, İLİM YAYMA CEMİYETİ ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

2018-01-08 14:06 - Gündem

Eğitimciler akşam yemeğinde bir araya geldi

2018-01-04 13:51 - Gündem

Gerçek bir kahramanın romanı: Madalyasız

2018-01-04 13:53 - Gündem

Güneydoğu'nun Gururu

2018-01-01 14:22 - Gündem

Okul taksiti yatıran bile cezalandırıldı, 117 hissedara dokunulmadı

2018-01-08 14:04 - Gündem

Ekici: “Saltanat düşkünü beyler, ülkeyi batağa, emekçiyi açlığa sürüklüyor”

2018-01-04 13:50 - Gündem

İlgili Haberler

Bakan Yerlikaya’dan sürücü affı açıklaması

11:52 - Gündem

Yeşil Dönüşüm Gaziantep’te Masaya Yatırıldı

11:24 - Gündem

Şahin ve Ünüvar’dan GAÜN’e Ziyaret

10:41 - Gündem

Gaziantep’te Milyonluk vurgun

22:01 - Gündem

Polisi tehdit eden muhtar görevden alındı

18:22 - Gündem

Günün Manşetleri

Bakan Yerlikaya’dan sürücü affı açıklaması

11:52 - Gündem

Yeşil Dönüşüm Gaziantep’te Masaya Yatırıldı

11:24 - Gündem

Şahin ve Ünüvar’dan GAÜN’e Ziyaret

10:41 - Gündem

Gaziantep’te Milyonluk vurgun

22:01 - Gündem

Polisi tehdit eden muhtar görevden alındı

18:22 - Gündem