?>

DR. MUSTAFA TANRIVERDİ SANKO’DA HASTA KABULÜNE BAŞLADI

Sağlık - 5 yıl önce

 Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Mustafa Tanrıverdi SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Uzm. Dr. Mustafa Tanrıverdi, 1978 yılında Gaziantep’te doğdu, 2001 yılında Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2010 yılında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanlık Eğitimini tamamladı.

Mecburi hizmetinin ardından 2012 yılına kadar Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzman hekim olarak görev yaptı. Mart 2012 tarihinde Gaziantep İl Halk Sağlığı Müdürü olarak atandı ve 6 yıl görev yaptı.

Halk Sağlığı Müdürü olarak görev yaptığı dönemde, Sağlık Bakanlığı ve belediyelerin “Kadın Sağlığı, Hoş Geldin Bebek, Merhaba Bebek” gibi ortak projelerine katkıda bulundu, Suriye’den başlayan göç sonucu ortaya çıkan bulaşıcı hastalıklarla mücadele, Suriyeli misafirlerin Birinci Basamak Sağlık Hizmeti alması ve Göçmen Sağlığı Merkezleri’nin Gaziantep’te açılması konusundaki çalışmaları yürüttü.

Yurtiçi ve yurtdışı hakemli dergilerde çalışmaları yayımlanan Uzm. Dr. Tanrıverdi, ateşli hastalıklar, kronik viral hepatitler, korona virüs enfeksiyonu, zatürre, idrar yolları enfeksiyonu, cinsel yolla bulaşan hastalıklar, yumuşak doku enfeksiyonları, cerrahi alan enfeksiyonları, diyabetik ayak enfeksiyonları, yoğun bakım enfeksiyonları, tifo ve bruselloz konularında deneyim sahibidir.

Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 2018 yılından bu yana çalışan Uzm. Dr. Tanrıverdi, Temmuz 2020 itibariyle, Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Celal Ayaz’ın da görev yaptığı SANKO Üniversitesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Kliniği’nde hasta kabulüne başladı.

Dr. Mustafa Tanrıverdi, evli ve 3 çocuk babası.

ENFEKSİYON HASTALIKLARI VE KLİNİK MİKROBİYOLOJİ BÖLÜMÜ

SANKO Üniversitesi Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Bölümü bünyesinde Hepatit Polikliniği de hizmet vermektedir.

Bu birimde, Kronik Hepatit B ve Kronik Hepatit C hastalarının tüm tahlilleri yapılarak, tedavi hizmeti sunulmaktadır.

Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Bölümü’nde tedavi edilen hastalıklar;

- İshaller,

- İdrar yolu enfeksiyonları (sistit), akut pyelonefrit,

- Akut Hepatit A,

- Akut Hepatit B,

- Kronik Hepatit B,

- Kronik Hepatit C takip ve tedavileri ile karaciğer biyopsisi,

- Cilt – yumuşak doku enfeksiyonları,

- Pnömoni,

- Tüm ateşli hastalıklar.

Haftanın Öne Çıkanları

KALP DAMAR CERRAHİSİ UZMANI PROFESÖR DOKTOR HİKMET İYEM, ÖZEL MEDİCAL PARK GAZİANTEP HASTANESİ’NDE

2020-07-17 12:29 - Sağlık

SÖZLEŞMELİ ER-ERBAŞ, UZMAN ÇAVUŞ VE 6000 SAYILI KANUN MAĞDURU OLANLARIN MAĞDURİYETİ GİDERİLSİN!”

2020-07-17 12:01 - Gündem

2020 LGS Türkiye Birincisi GKV’li Merve Nida Ekin

2020-07-16 11:05 - Gündem

MHP Gaziantep Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyonu Başkan Vekili Sermet ATAY'ın yazılı basın açıklaması

2020-07-15 08:28 - Politika

ERDEMOĞLU HOLDİNG İSO 500 SIRALAMASINA 4 FİRMA İLE GİRMEYİ BAŞARDI.

2020-07-13 10:39 - Gündem

GAÜN REKTÖRLÜK PERSONELİNE COVİD-19 BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ

2020-07-17 13:09 - Sağlık

AYASOFYA’DAKİ İLK CUMA’DA “ANTEP BAKLAVASI” İKRAM EDİLECEK

2020-07-17 13:05 - Gündem

GAÜN’DEN COVİD 19 İÇİN İKİ İLAÇ MÜJDESİ

2020-07-13 10:54 - Sağlık

“SARAYLARINIZDA ŞATAFATLARINIZDAN, YANDAŞLARA PEŞKEŞLERİNİZDEN ÖDÜN VERMEDİNİZ!”

2020-07-13 09:07 - Gündem

DR. MUSTAFA TANRIVERDİ SANKO’DA HASTA KABULÜNE BAŞLADI

2020-07-20 06:19 - Sağlık

İlgili Haberler

Özel hastanelerde yeni dönem başlıyor: Yüksek ücret ödeme devri bitti

20:37 - Sağlık

AMAN DİKKAT! GAZİANTEP‘TE ACİL SERVİSLERDE CİDDİ ARTIŞ!

16:36 - Sağlık

ÇOCUKLARDA BAĞIRSAK ENFEKSİYONU VE HİJYENİN ÖNEMİ

15:32 - Sağlık

Doktorlar 5 gün iş bırakacak

12:01 - Sağlık

GAZİANTEP'TE DOKTORLAR İŞ BIRAKTI!

19:17 - Sağlık

Günün Manşetleri

Gaziantep’te Milyonluk vurgun

22:01 - Gündem

Polisi tehdit eden muhtar görevden alındı

18:22 - Gündem

BAŞKAN ŞAHİN 1 YILDA YAPILAN ÇALIŞMALARI ANLATTI

13:05 - Gündem

Hasan Öztürkmen, bakanlığın önünden seslendi

12:45 - Gündem

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ'NDEN EVLİ ÇİFTLERE NAKDİ DESTEK  

11:02 - Gündem