?>

FADILOĞLU’NDAN, PERSONELE BRÜT 3 BİN TL EKONOMİK DESTEK PRİMİ

Politika - 3 yıl önce

FADILOĞLU’NDAN, PERSONELE BRÜT 3 BİN TL EKONOMİK DESTEK PRİMİ

 

-PERSONELİN, REFAH SEVİYESİNİ ARTIRACAK PROTOKOL İMZA ALTINA ALINDI

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Gaziantep İl Başkanı Halil İbrahim Tanrıöver’in imzaladığı protokol kapsamında Şehitkamil Belediyesi personellerine aylık brüt 3 bin TL/net 2 bin TL ekonomik destek primi ödenecek.

 

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Gaziantep İl Başkanı Halil İbrahim Tanrıöver arasında anlaşma sağlanan Toplu İş Sözleşmesi Ek Protokolü, Şehitkamil Belediyesinde imzalandı.

 

Şehitkamil Belediyesi personellerini kapsayan Toplu İş Sözleşmesi Ek Protokolü ile sendika üyesi çalışanlara ‘Ekonomik Destek Primi’ adı altında her ay brüt 3 bin TL/net 2 bin TL ek ödeme yapılması kararlaştırıldı ve imza altına alındı.

 

TABİİ GÖNÜL İSTİYOR Kİ ÇOK DAHA FAZLASINI VERELİM

İmza sonrası değerlendirmede bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, sözleşmenin hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Fadıloğlu, imzalanan sözleşmeye ilişkin şunları söyledi:

 

“Ben, öncelikle Sendika Başkanımızın şahsında tüm temsilcilerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Tabii normal şartlarda bizim imzaladığımız 3 yıllık bir sözleşmemiz vardı. İmzaladığımız sözleşmemiz devam ediyor. Normal şartlar altında yeniden bir düzenleme yapmamız söz konusu değildi. Fakat günün değişen şartlarıyla doğru orantılı olarak çalışan kardeşlerimizin alım gücünü arttırabilmek adına bir uygulama yapmak istedik. Bu konuda sendikamız ile yapmış olduğumuz çalışma neticesinde ortak bir paydada buluştuk. Tabii gönül istiyor ki çok daha fazlasını verelim. Ancak bu noktada belediyenin de bütçesini düşünmekle mükellefiz. Sendika Başkanımız, üyelerin haklarını kolluyor. Bizler de bütçemizi dengeli yönetebilmek adına emek veriyoruz. Bu konuda asgari müşterekte birleştik ve kardeşlerimize brüt olarak 3 bin TL her ay maaşlarına ekstra olacak bir destek verdik. Hayırlı ve uğurlu olsun. Kazasız, belasız, sağlıklı günlerde huzur içerisinde harcasınlar. Bereketini görsünler. Emeklerinden dolayı Sendika Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine yürekten teşekkür ediyorum.”

SÖZLEŞMEDEN DOLAYI MUTLU VE GURURLUYUZ

Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Gaziantep İl Başkanı Halil İbrahim Tanrıöver, imza sonrası yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 

“Hak-İş Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Gaziantep İl Başkanlığı olarak Şehitkamil Belediyemizde çalışan üyelerimizi temsilen kıymetli Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’na enflasyondan kaynaklı yaşanan mağduriyetlerin giderilmesi yönünde talepte bulunmuştuk. Sağ olsun kendileri bizi kırmadı, üyelerimizin refah seviyesini artıracak şekilde en güzel çalışmayı yaptık. Sayın Başkanımıza, üyelerim adına teşekkür ediyorum. Allah, razı olsun.”

Haftanın Öne Çıkanları

Freni patlayan araç ortalığı birbirine kattı! 1'i ağır 4 yaralı

2022-08-09 19:42 - Gündem

Gaziantep'te Petrol mü Var? Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığına (TPAO) Gaziantep'te Petrol Arayacak

2022-08-07 11:48 - Ekonomi

Gaziantep Fıstık Fiyatları Şaşkınlık Yarattı! Antep İçi Ve Kabuklu Fıstık Ürünleri Rekor Fiyatlara Ulaştı!

2022-08-08 16:38 - Gündem

Ferhan Nakıboğlu cezaevine böyle götürüldü!..

2022-08-08 15:24 - Gündem

Fenerbahçe'den bir transfer daha!

2022-08-03 14:41 - Spor

BAŞKAN ŞAHİN, MAHALLEDE ŞENLİK VAR PROGRAMI'NA KATILDI

2022-08-06 11:48 - Politika

Çin bizi işgal edecek!

2022-08-09 16:50 - Politika

Balıklı Rum Hastanesi'ndeki yangın kontrol altına alındı

2022-08-04 16:54 - Gündem

Macar stoper artık yolcu! Her an açıklanabilir...

2022-08-09 16:45 - Spor

DERYA BAKBAK, HASTANELERDE TEDAVİ GÖREN VATANDAŞLARLA TEK TEK İLGİLENDİ

2022-08-10 10:53 - Politika

İlgili Haberler

Bakan Uraloğlu, Gaziantep'e geliyor!

19:57 - Politika

Meriç'ten dikkat çeken sorular

19:37 - Politika

Kongre öncesi geri sayım başladı: Hangi partiler davet edildi?

20:00 - Politika

Meriç'ten esnaf ve kadınlar için emeklilik çağrısı!

20:53 - Politika

Anahtar Parti Gaziantep'te kongre heyecanı

20:22 - Politika

Günün Manşetleri

MURAT ŞERBETÇİ'DEN 23 NİSAN MESAJI

09:47 - Gündem

KÜRDÜLÜ'DEN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA...

18:17 - Gündem

CANINIZ SAĞ OLSUN: 1-2

15:39 - Spor

BAŞKAN TAHMAZOĞLU “MUTLU AİLE HUZURLU TOPLUM”

13:02 - Gündem

Bakan Yerlikaya’dan sürücü affı açıklaması

11:52 - Gündem