?>

GAİB Eylül ayı eğitim takvimi belli oldu

Bölge ihracatının gelişmesi için eğitim faaliyetleri yürüten Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB), Eylül ayı eğitim takvimini kamuoyuna duyurdu.

Eğitim - 4 yıl önce

Pandemi ile birlikte tüm eğitim programlarını dijital ortamda sürdürdüklerini belirten GAİB Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci, “Eğitim çalışmalarımız aralıksız sürüyor. İlgilenen herkes online eğitimlerimizden ücretsiz olarak yararlanabilir. Bölgemize, istikrarlı şekilde böyle bir hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Ağustos ayında gerçekleştirdikleri eğitimlere ilginin yüksek olduğunu dile getiren Kileci, “Ağustos ayında Birliklerimizce düzenlenen 6 farklı başlıkta 9 gün süren online seminerlerimize toplam 5 bin 470 kişi katıldı. Eğitimlerimizin tekrarına Youtube kanalımızdan erişebilirsiniz” şeklinde konuştu.

Açıklamasında Eylül ayının eğitimleri hakkında da bilgi veren Kileci, “Eylül ayında ‘Pandemi Sonrası Psikolojik Sağlığı Korumak', ‘Maliyet Muhasebesi', ‘Marka oluşturma', ‘Akreditif Okur Yazarlığı', ‘Kuşaklar Arası Yönetim (x,y,z kuşakları)' ve ‘Bilişim ve Teknoloji Hukuku' başlıklarında 6 adet eğitime yer vereceğiz. Ayrıca eylül ayı takvimimizde; GAP Gümrük Bölge Müdürlüğümüz tarafından verilecek ‘Gümrük İşlemlerinde Cezai Hükümler ve Uygulamaları' semineri ve Ticaret Bakanlığımız tarafından 2 oturumda gerçekleştirilecek ‘Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri' yer alıyor. Eğitimlerimize, Birliklerimizin internet sitesinde yer alan başvuru formunu doldurarak ücretsiz katılabilir ve eğitim sonrasında QR kodlu katılım belgesi alabilirsiniz. Eğitimlerin ardından katılımcılarımızın görüşlerini iletmelerini sağlayan bir değerlendirme anketi katılımcılara ulaştırılmakta olup alınan geri dönüşler sayesinde ilerleyen dönemlerin eğitim takvimleri oluşturulmaktadır” diye konuştu.

GAİB tarafından periyodik olarak düzenlenen ve her biri 150 saat süren “E-Ticaret & E-İhracat Uzmanı Yetiştirme Eğitimleri” de tüm hızıyla sürüyor. Başvuruları 12 Eylül'e kadar devam edecek olan “14. Dönem Online E-Ticaret & E-İhracat Uzmanlığı Eğitim Programı”nın dersleri 20 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Beş haftalık eğitim programı sonrası gerçekleştirilecek sınavdan başarılı olanlar, “E-Ticaret & E-İhracat Uzmanı” sertifikasına sahip olacaklar. İlgililer detaylı bilgi ve başvuru için https://www.gaib.org.tr/tr/haberler/14donem-online-e-ticaret-e-ihracat-uzmani-yetistirme-egitimi-239.html adresini ziyaret edebilir.

GAİB periyodik olarak düzenlediği “Dış Ticaret Uzmanı Yetiştirme Programı” ile de dış ticaret alanında ücretsiz eğitim hizmeti sunmaya devam ediyor. Bölgenin nitelikli dış ticaret eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla sürdürülen eğitim serisinin 11.'si 13 Eylül 2021 Pazartesi günü başlayacak. Online gerçekleştirilecek olan eğitim sonunda başarılı olan kursiyerlere uzmanlık sertifikası takdim edilecek. Dış ticaret alanında uzmanlaşan kursiyerler GAİB üyesi firmalarla birebir görüşerek iş imkânı buluyorlar. Eğitim hakkında detaylı bilgiye https://www.gaib.org.tr/tr/haberler/11donem-sertifikali-yeni-nesil-uygulamali-online-dis-ticaret-uzmani-yetistirme-egitimi-236.html adresinden erişilebilir ve başvuru yapılabilir.

GAİB koordinasyonunda düzenlenecek Eylül eğitimleri, 2 Eylül Perşembe günü “Pandemi Sonrası Psikolojik Sağlığı Korumak” isimli webinarla başlıyor. Eğitimlere ilişkin daha detaylı bilgi almak isteyenler https://www.gaib.org.tr/tr/haberler/gaib-eylul-2021-online-egitim-programlari-242.html üzerinden eğitim takvimine ulaşıp istedikleri eğitim programı için kayıt yaptırabilirler. Dijital ortamda gerçekleştirilecek eğitimlerin toplantı davet linki, ilgili eğitimin başlayacağı gün e-posta ve SMS ile katılımcılara gönderilecek.

Haftanın Öne Çıkanları

Bakan Gül'ün kız kardeşi kazada yaralandı

2021-09-01 11:02 - Gündem

Gaziantep'teki tramvay kazasının görüntüleri ilk kez Ayıntab’ta

2021-08-28 08:07 - Gündem

Fatma Şahin, Hasan Şencan'a dava açıyor

2021-09-02 08:32 - Gündem

'Bundan sonra Türkiye'nin tek bir göçmen alacak durumu yoktur'

2021-09-03 06:51 - Politika

Vali Gül duyurdu: Öğretmenler için o merkezlerde ücretsiz PCR testi yapılacak

2021-09-02 17:22 - Gündem

Bulaşıcı hastalıklar seyahat ile başlar; göç ile yerleşir!

2021-08-30 17:54 - Sağlık

Nejat Koçer Yavuzeli'nde çoşku ile karşılandı

2021-09-02 12:07 - Gündem

Gaziantep'te iki grup arasında silahlı sopalı kavga

2021-08-29 08:14 - Gündem

30 Ağustos koronavirüs tablosu açıklandı!

2021-08-30 17:45 - Gündem

Filenin Sultanları yarı finale yükseldi!

2021-08-31 19:22 - Spor

İlgili Haberler

Bakan Yusuf Tekin duyurdu: Öğretmenlere müjdeli haber!

20:09 - Eğitim

MEB'den sınıf tekrarı kararı

19:36 - Eğitim

REKTÖR DOĞAN'DAN ANLAMLI ÇAĞRI

17:15 - Eğitim

YENİ REKTÖR GÖREVİ DEVRALDI

21:27 - Eğitim

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

17:18 - Eğitim

Günün Manşetleri

BAŞKAN  ŞAHİN'E, YOĞUN İLGİ

12:29 - Gündem

İLK KAFİLE ÇANAKKALE’YE UĞURLANDI

11:33 - Gündem

Başkan Celal Kadooğlu’ndan 23 Nisan Kutlama Mesajı

10:14 - Gündem

OSB Başkanı Cengiz Şimşek: “TBMM, milli iradenin ve bağımsızlığımızın sembolüdür”

10:07 - Gündem

BAŞ AĞRISI MI, MİGREN Mİ?

10:01 - Gündem