?>

GELECEĞİN MUCİTLERİ YETİŞTİRİLİYOR

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Bilime ilgiyi artırmak, sevdirmek ve bilimsel konularla ilgili farkındalık oluşturmak adına 2020 yılında hizmete sunduğumuz Bilim Şehitkamil’den bugüne kadar 62 bin 99 öğrencimiz hizmet aldı” dedi.

Gündem - 2 yıl önce

Şehitkamil Belediyesi tarafından 2020 yılında öğrencilerin; akademik ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak, bilim ve teknoloji alanlarındaki atılımlarına destek olmak, bilimsel gelişmelerle tanışmasını sağlamak gibi amaçlarla verilen teorik ve uygulamalı eğitimlere zemin oluşturmak için Bilim Şehitkamil kuruldu. Faaliyet vermeye başladığı günden bugüne yüz yüze ve online eğitimlerden toplam 62 bin 99 öğrenci yararlandı.

EĞİTİMLERE BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLİYOR

Şehitkamil Belediyesi olarak sunulan eğitim olanaklarından her yıl yüzbinlerce kişinin faydalandığını kaydeden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Eğitim, en öncelikli konularımızdan biridir. Eğitim, olmazsa olmazımızdır. İlçemiz genelinde farklı yaş gurupları için sunduğumuz eğitim olanaklarından her yıl yüz binlerce kişi yararlanıyor. Eğitim alanında kurumlar arası iş birlikteliklerimizle her öğrencimize destek olmayı sürdüreceğiz. Bilime ilgiyi artırmak, sevdirmek ve bilimsel konularla ilgili farkındalık oluşturmak adına 2020 yılında hizmete sunduğumuz Bilim Şehitkamil’den bugüne kadar 62 bin 99 öğrencimiz hizmet aldı. Öğrencilerimizin; akademik ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak, bilim ve teknoloji alanlarındaki atılımlarına destek olmak, bilimsel gelişmelerle tanışmasını sağlamak gibi amaçlarla verilen teorik ve uygulamalı eğitimlere büyük ilgi gösteriliyor. Her gün yüzlerce öğrencimizin eğitim gördüğü Bilim Şehitkamil’deki faaliyetlere, aralıksız devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

BİLİM ŞEHİTKAMİL

‘Milli Teknoloji Hamlesi’ ile kurulan Bilim Şehitkamil, “Teknoloji Geliştiren Bir Türkiye Hedefiyle” Eylül 2020 tarihinden itibaren hizmet vermeye başladı.  Bilim Şehitkamil, içinde; 5 bilim atölyesi, 1 deneyap teknoloji üretim atölyesi ve 2 deneyap sınıfı bulunan tam donanımlı bir bilim merkezi olarak hizmet vermektedir. Bilim Şehitkamil bünyesinde birbirini tamamlayan iki farklı proje uygulanmaktadır. Bunlardan birincisi  ‘Bilim Atölyeleri’, ikincisi ise ‘Deneyap Teknoloji Atölyeleri’ projesidir.

Haftanın Öne Çıkanları

WhatsApp 28 telefon modelinde artık çalışmayacak

2023-01-02 08:47 - Teknoloji

Sabah: Kaleoğlu ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum

2023-01-06 17:05 - Gündem

TAYYAR DÜZELTME ÇAĞRISI YAPTI

2023-01-04 08:33 - Gündem

SKANDAL ORTAYA ÇIKTI

2023-01-03 13:32 - Spor

BAKANLIK AÇIKLADI GAZİANTEP HAREKETE GEÇTİ

2023-01-03 14:57 - Gündem

TERLEMEZ’DEN KONUKOĞLU’NA ZİYARET

2023-01-03 14:52 - Gündem

KÜSGET'te zam isyanı

2023-01-02 08:06 - Gündem

KENDİNİ KÖPRÜDEN ATTI

2023-01-05 09:02 - Gündem

Gaziantepliler Dikkat! Gaziantep'te yarın birçok bölgede elektrik kesintisi olacak...

2023-01-06 15:05 - Gündem

Gaziantep'te iş yeri kundaklandı

2023-01-08 08:35 - Gündem

İlgili Haberler

KÜRDÜLÜ'DEN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA...

18:17 - Gündem

BAŞKAN TAHMAZOĞLU “MUTLU AİLE HUZURLU TOPLUM”

13:02 - Gündem

Bakan Yerlikaya’dan sürücü affı açıklaması

11:52 - Gündem

Yeşil Dönüşüm Gaziantep’te Masaya Yatırıldı

11:24 - Gündem

Şahin ve Ünüvar’dan GAÜN’e Ziyaret

10:41 - Gündem

Günün Manşetleri

KÜRDÜLÜ'DEN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA...

18:17 - Gündem

CANINIZ SAĞ OLSUN: 1-2

15:39 - Spor

BAŞKAN TAHMAZOĞLU “MUTLU AİLE HUZURLU TOPLUM”

13:02 - Gündem

Bakan Yerlikaya’dan sürücü affı açıklaması

11:52 - Gündem

Yeşil Dönüşüm Gaziantep’te Masaya Yatırıldı

11:24 - Gündem