?>

GİMDER’DEN BAŞBUĞ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Gaziantep İnternet Medyası Derneği (GİMDER) Yönetim Kurulu, Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ’u makamında ziyaret ederek, kentteki internet haberciliğin genel durumu ve kurumlarla bilgi alışverişi hakkında istişarede bulundu.

Gündem - 4 yıl önce

Gaziantep İnternet Medyası Derneği (GİMDER) Yönetim Kurulu, Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ’u makamında ziyaret ederek, kentteki internet haberciliğin genel durumu ve kurumlarla bilgi alışverişi hakkında istişarede bulundu.

BAŞBUĞ GİMDER YÖNETİMİ İLE TANIŞTI

GİMDER Başkanı Aydın Akyürek ve Yönetim Kurulu üyeleri, Şırnak Emniyet Müdürlüğü’nden Gaziantep’e atanan ve bir süre önce görevine başlayan Mustafa Emre Başbuğ’u makamında ziyaret ederek, derneğin çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi verdileri.

BAŞBUĞ: İNTERNET MEDYASI ÖNEMLİ BİR MECRA

Ziyarette önce GİMDER yönetimi ile tanışan Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, internet mecrasının sosyal hayata önemli bir yer tuttuğunu, bu açıdan GİMDER’in ziyaretinden son derece memnun olduğunu belirterek, ‘’Maalesef sosyal mecralarda suiistimallere şahitlik ediyoruz. Yasal düzenleme ile bu sorununun bir nebze olsun giderilebileceğini umuyorum. Bu süreçte, istişarelerde bulunarak kısa vadede çözümler üretebiliriz. Gaziantep medya açısından güçlü bir kent. Bunu kısa vadede gözlemledim. GİMDER’e de bu alanda yapacağı çalışmalarda başarılar diliyorum’’ dedi.

AKYÜREK: YASAL DÜZENLEME SÜRECİNİ TAKİP EDİYORUZ

GİMDER Başkanı Aydın Akyürek ise, internet haberciliği ve sosyal medyayı içeren yasal düzenlemeyi takip ettiklerini belirterek, GİMDER’ olarak hayata geçirecekleri projeleri anlattı. İnternet haberciliğinin sorunlarına da değinen Akyürek, ‘’Gaziantep İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ’a yeni görevinde başarılar diliyorum. İnsan hayatı, ülke ve kentin ali menfaatlerini korumak adına her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Algı yönetimi bu açıdan son derece önemli. GİMDER olarak diğer kurum ve kuruluşlarla olduğu gibi emniyet teşkilatımızla da bu şiarda istişarelerde bulunacağız’’ diye konuştu. Ziyarette, GİMDER yönetim kurulu üyeleri de son dönemde sosyal medyada oluşturulan olumsuz algılarla ilgili olarak görüşlerini ve çözüm önerilerini dile getirdiler.

Haftanın Öne Çıkanları

TSK'nın ZAAK'ları afet bölgesine kuruldu

2021-08-16 06:35 - Gündem

Gaziantep'te güpegündüz kapkaç şoku

2021-08-13 06:18 - Asayiş

Turistler geldi, esnaf sevindi

2021-08-13 07:57 - Ekonomi

Çekya'da filmleri aratmayan kovalamaca: 29 kaçak göçmen yakalandı

2021-08-13 07:19 - Dünya

Geri sayım başladı

2021-08-12 09:21 - Spor

Fıstık hırsızları suçüstü yakalandı

2021-08-13 09:51 - Asayiş

'Covid olanların yaş oranı giderek düşüyor'

2021-08-13 06:50 - Sağlık

Kulak Burun Boğaz Uzmanı Başaran Hatem'de

2021-08-12 07:34 - Sağlık

ÖTV matrah düzenlemesi ikinci el araba piyasasını etkilemedi

2021-08-15 12:06 - Otomobil

Türkiye yol geçen hanı değildir

2021-08-12 06:33 - Politika

İlgili Haberler

DENİZ ATAR TEK TEK ANLATTI... Umut Yılmaz hakkında soruşturma açılmış

09:53 - Gündem

MURAT ŞERBETÇİ'DEN 23 NİSAN MESAJI

09:47 - Gündem

KÜRDÜLÜ'DEN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA...

18:17 - Gündem

BAŞKAN TAHMAZOĞLU “MUTLU AİLE HUZURLU TOPLUM”

13:02 - Gündem

Bakan Yerlikaya’dan sürücü affı açıklaması

11:52 - Gündem

Günün Manşetleri

DENİZ ATAR TEK TEK ANLATTI... Umut Yılmaz hakkında soruşturma açılmış

09:53 - Gündem

MURAT ŞERBETÇİ'DEN 23 NİSAN MESAJI

09:47 - Gündem

KÜRDÜLÜ'DEN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA...

18:17 - Gündem

CANINIZ SAĞ OLSUN: 1-2

15:39 - Spor

BAŞKAN TAHMAZOĞLU “MUTLU AİLE HUZURLU TOPLUM”

13:02 - Gündem