?>

KİŞİYE ÖZGÜ ONKOLOJİK TEDAVİ İLE HAYATA TUTUNDU

Gaziantep’te ikamet eden Beyhan Ölçal 5 yıl önce şiddetli baş ağrısı, denge problemi, çift görme, iştahsızlık gibi şikayetlerle hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Sağlık - 4 yıl önce

Medical Park Gaziantep Hastanesi Tıbbi Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Gökmen Aktaş ile yolları kesişen Beyhan Bey’e  genetik profilleme yöntemiyle gen araştırması yapıldı. Doç. Dr. Aktaş tarafından kendisine kişiye özgü onkolojik tedavi uygulandı. Akıllı ilaç tedavisi ile tedavi alan Beyhan Bey hakkında bilgi veren Tıbbi Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Gökmen Aktaş: Beyhan Bey bize başvurduğunda beyninde kitle nedeniyle ameliyat olmuştu kendisinde görülen baş ağrısı mide bulantısı gibi şikayetlerin kökeni ise kanser hastalığının önce akciğere nüfuz edip beyne sıçramasından kaynaklanıyordu. Beyhan Bey’in patoloji sonuçlarını inceleyip kendisine özgü bir tedavi yöntemi geliştirdik. Çünkü her kanser hastasına aynı tedaviyi uygulamıyoruz. Beyhan Bey’e genetik profilleme yöntemi ile akıllı ilaç tedavimizi sistemli bir şekilde uyguladık. Beyhan Bey de eskiye göre oldukça iyi kanserin izlerine şu an rastlamasak da düzenli bir şekilde kendisinin takibini özenli bir şekilde yapmaktayız.’’ dedi.

Hastalığı ve onkoloji süreci hakkında bilgiler veren Beyhan Ölçal; ‘’ Günümüzde onkolojik rahatsızlıklar herkesin korkulu rüyası ve yaşlı genç tanımayan bir hastalık…Onkoloji sürecinde moral, motivasyon oldukça önemli bir durum. Ben oldukça pozitif bir insan olmama rağmen bu hastalığa yakalandım. Ailem ve Tıbbi Onkoloji Doç. Dr. Gökmen Aktaş’ın desteği ile bu hastalığı atlatmış bulunuyorum, sağlıklı besleniyorum hatta artık deniz kenarında bir yerde yaşamaya başladım. Hayattan beklentim çok büyük ve sağlık oldukça önemli... Kanser hastaları asla umutsuz olmamalı, yürüyüş yapmalı beslenmesine, uykusuna özen göstermelidir. Medical Park Gaziantep Hastanesi bölgede onkoloji alanında da oldukça önemli bir merkez. Bu sebeple emeği geçen tüm hastane personeline de teşekkür ederim’’ dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

ÖZGÜLER’İN ACI GÜNÜ

2021-01-31 07:10 - Gündem

Tuba Büyüküstün'e benzemek istiyorlar

2021-02-03 10:11 - Sağlık

“Duvarda elek mi olur” türküsündeki elekler duvarda sergileniyor

2021-01-29 11:34 - Gündem

Papağan, muhabbet kuşu ithalatı serbest

2021-02-04 06:29 - Ekonomi

O eğlenceyi korona virüs affetmedi

2021-02-03 06:01 - Gündem

Şüphe üzerine durdurulan araçta uyuşturucu hap çıktı

2021-02-02 13:35 - Asayiş

"Instagram'ı kapatıp gidiyorum" diyen Deniz Akkaya çırılçıplak pozunu paylaştı

2021-01-29 07:06 - -

Gaziantep'te silahlı kavga: 3 yaralı

2021-02-03 05:50 - Asayiş

Bircan Bali'yi şikayet eden Hadise'ye mahkemeden ret

2021-02-04 06:50 - -

KİŞİYE ÖZGÜ ONKOLOJİK TEDAVİ İLE HAYATA TUTUNDU

2021-02-05 05:50 - Sağlık

İlgili Haberler

Özel hastanelerde yeni dönem başlıyor: Yüksek ücret ödeme devri bitti

20:37 - Sağlık

AMAN DİKKAT! GAZİANTEP‘TE ACİL SERVİSLERDE CİDDİ ARTIŞ!

16:36 - Sağlık

ÇOCUKLARDA BAĞIRSAK ENFEKSİYONU VE HİJYENİN ÖNEMİ

15:32 - Sağlık

Doktorlar 5 gün iş bırakacak

12:01 - Sağlık

GAZİANTEP'TE DOKTORLAR İŞ BIRAKTI!

19:17 - Sağlık

Günün Manşetleri

Gaziantep’te Milyonluk vurgun

22:01 - Gündem

Polisi tehdit eden muhtar görevden alındı

18:22 - Gündem

BAŞKAN ŞAHİN 1 YILDA YAPILAN ÇALIŞMALARI ANLATTI

13:05 - Gündem

Hasan Öztürkmen, bakanlığın önünden seslendi

12:45 - Gündem

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ'NDEN EVLİ ÇİFTLERE NAKDİ DESTEK  

11:02 - Gündem