?>

Koronavirüsü yendi yaşama yeniden tutundu

Şanlıurfa’da korona virüse yakalanan ve durumunun ağırlaşması üzerine ambulansla Gaziantep Özel ANKA Hastanesi’ne götürülen 58 yaşındaki hasta, 19 günlük tedavinin ardından korona virüsü yenerek yaşama yeniden tutundu.

Sağlık - 4 yıl önce

Şanlıurfa'da korona virüse yakalanan ve durumunun ağırlaşması üzerine ambulansla Gaziantep Özel ANKA Hastanesi'ne götürülen 58 yaşındaki hasta, 19 günlük tedavinin ardından korona virüsü yenerek yaşama yeniden tutundu.

Şanlıurfa'da yaşayan 58 yaşındaki Mehmet Erdoğan korona virüse yakalandı. Gördüğü tedavi sonuç vermeyip, kısa sürede durumunu ağırlaşan Erdoğan, acil olarak ambulansla Gaziantep Özel ANKA Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun bakıma alınan ve solunum cihazına bağlanan hasta, hastanede 19 gün boyunca uygulanan tedavi sonrası tamamen iyileşti.

ANKA Hastanesi İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Seyfi Yılmaz, “Hastamız, Şanlıurfa'dan acil olarak hastanemize geldi. Bize geldiğinde genel durumu çok kötüydü. Akciğerlerinde yaygın tutulumu bulunan hastamızın enfeksiyon oranı yüksek, aşırı terleme, solunum sıkıntısı ve bilinç bulanıklığı mevcuttu. Oksijen değerleri yüzde 70 civarındaydı. Hastamızın uyguladığımız tedavi ile oksijen değerleri yüzde 94 değere kadar çıktı. 19 günlük tedavinin ardından genel durumu düzelen, şikayetleri son bulan hastamızı memleketine yolcu etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Erdoğan ailesine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz" dedi.

Hasta Mehmet Erdoğan ise sağlığına yeniden kavuştuğu için mutlu olduğunu belirterek, “Çok dikkat etmeme rağmen korona virüse yakalandım. Hastanede yatmadan önce çok ağrım vardı. Bu yaşıma kadar ciddi sağlık problemi yaşamamıştım. Hastalık süreci beni çok yıprattı. ANKA Hastanesi'nde uygulanan tedavi sonrası adeta yeniden doğdum. ANKA Hastanesi'nde benimle çok iyi ilgilendiler. Doktorum, hemşireler, çalışanlar ve yöneticilerden Allah razı olsun. Benimle çok iyi ilgilendiler. Kendilerine çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Bayraktar AKINCI TİHA Türk havacılık tarihinin irtifa rekorunu kırdı

2021-07-09 06:22 - Teknoloji

Türkiye'nin en büyük hayvan barınağına “HAYTAP” desteği

2021-07-11 11:14 - Yaşam

Danıştay'dan emsal karar

2021-07-12 06:21 - Gündem

Bakan Selçuk'tan Spor Köyü'ne tam not

2021-07-06 14:33 - Spor

Pandemide sıkılan kadınlar matinede kurtlarını döktü

2021-07-11 11:06 - Yaşam

Antepsan'dan büyük başarı

2021-07-07 11:32 - Ekonomi

Fazla enerji içeceği içti kalp rahatsızlığı geçirdi

2021-07-07 06:15 - Sağlık

“Okullaşmada dünya rekoru kırıyoruz”

2021-07-05 14:45 - Eğitim

Çevik kuvvet polisi beylik tabancasıyla kendini vurdu

2021-07-12 06:14 - Asayiş

Gaziantep merkezli 3 ilde FETÖ operasyonu: 17 gözaltı

2021-07-07 06:24 - Asayiş

İlgili Haberler

Özel hastanelerde yeni dönem başlıyor: Yüksek ücret ödeme devri bitti

20:37 - Sağlık

AMAN DİKKAT! GAZİANTEP‘TE ACİL SERVİSLERDE CİDDİ ARTIŞ!

16:36 - Sağlık

ÇOCUKLARDA BAĞIRSAK ENFEKSİYONU VE HİJYENİN ÖNEMİ

15:32 - Sağlık

Doktorlar 5 gün iş bırakacak

12:01 - Sağlık

GAZİANTEP'TE DOKTORLAR İŞ BIRAKTI!

19:17 - Sağlık

Günün Manşetleri

BAŞKAN  ŞAHİN'E, YOĞUN İLGİ

12:29 - Gündem

İLK KAFİLE ÇANAKKALE’YE UĞURLANDI

11:33 - Gündem

Başkan Celal Kadooğlu’ndan 23 Nisan Kutlama Mesajı

10:14 - Gündem

OSB Başkanı Cengiz Şimşek: “TBMM, milli iradenin ve bağımsızlığımızın sembolüdür”

10:07 - Gündem

BAŞ AĞRISI MI, MİGREN Mİ?

10:01 - Gündem