?>

MİRASIMIZA CAN PAHASINA SAHİP ÇIKACAĞIZ

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanları Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıl dönümünü yazılı bir mesaj yayımlayarak kutladı.

Gündem - 1 yıl önce

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım ve Meclis Başkanı M. Hilmi Teymur, yayımladıkları mesajda “Atamızın bıraktığı mirasa can pahasına sahip çıkacağız” diyerek Gaziantep Ticaret Odası ailesi olarak Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını gurur ve onurla kutladıklarını belirttiler.

“29 Ekim 2023 tarihi, Türk milletinin geçmişteki zaferlerini anma, bugünün başarılarını kutlama ve geleceğe daha güçlü ve kararlı bir şekilde yürüme fırsatının simgesidir” diyen GTO Başkanları mesajlarında şu ifadeleri kullandılar:

“Cumhuriyetimiz, kökleri tarihin derinliklerine uzanan yüzyıllık bir çınardır. Bu çınar birlik ve beraberliğimizin gücünü ve Türk milletinin kararlılığını temsil ediyor. Türkiye Cumhuriyeti’nin destansı kuruluş mücadelesi aynı zamanda halkın gelişme ve kendini dönüştürme yeteneğinin de destanıdır. Cumhuriyetin ilanıyla kısa süre içinde, siyaset, kültür, eğitim, sanat ve bilim gibi her alanda devasa adımlar atıldı. Ekonomi birinci öncelik haline getirildi. Büyük bir sanayileşme ve kalkınma hamlesi başlatıldı. Cumhuriyetin bütün bu alanlardaki yüz yıllık kazanımlarının haklı gururunu yaşıyoruz. İkinci yüzyılımızda da bu büyük kazanımları içeren en değerli mirasımıza sahip çıkmaya, yüzyıl önce Atatürk’ün yapmış olduğu gibi cesaret ve kararlıkla ülkemizi daha da ileriye taşıma mücadelemize devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin 100. yaşının, ülkemize ve milletimize daha büyük başarılar getirmesi dileğiyle, Gaziantep Ticaret Odası olarak her Türk vatandaşı ile birlikte bu büyük günü kutlamaktan onur duyuyoruz.

Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, destansı mücadelelerde canlarını feda eden bütün kahramanlarımızı, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anıyoruz.”

Haftanın Öne Çıkanları

KAPLAN KARDEŞLERİN ACI GÜNÜ

2023-10-26 09:32 - Gündem

ÖKKEŞ SABAH YAZDI: YEREL SEÇİM KULİSLERİ BAŞLADI

2023-10-22 19:34 - Gündem

OBA MAKARNA HALKA ARZ OLUYOR

2023-10-25 12:18 - Gündem

HORASİS GLOBAL TOPLANTISI GAZİANTEP’TE BAŞLADI

2023-10-22 12:47 - Gündem

Facia ‘geliyorum’ dedi

2023-10-26 15:25 - Gündem

Gaziantep'te bu hafta hava durumu nasıl olacak?

2023-10-25 10:25 - Gündem

TEFECİLERE ŞOK OPERASYON

2023-10-23 11:35 - Gündem

Gaziantep'te FETÖ'ye 'Kıskaç' operasyonu

2023-10-24 16:30 - Gündem

MAREV'den Vali Çeber'e ziyaret

2023-10-25 19:48 - Gündem

Başkan Çetin ''Gaziantep Şehir Hastanesi tüm bölgeye hitap edecek''

2023-10-24 13:04 - Gündem

İlgili Haberler

KÜRDÜLÜ'DEN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA...

18:17 - Gündem

BAŞKAN TAHMAZOĞLU “MUTLU AİLE HUZURLU TOPLUM”

13:02 - Gündem

Bakan Yerlikaya’dan sürücü affı açıklaması

11:52 - Gündem

Yeşil Dönüşüm Gaziantep’te Masaya Yatırıldı

11:24 - Gündem

Şahin ve Ünüvar’dan GAÜN’e Ziyaret

10:41 - Gündem

Günün Manşetleri

KÜRDÜLÜ'DEN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA...

18:17 - Gündem

CANINIZ SAĞ OLSUN: 1-2

15:39 - Spor

BAŞKAN TAHMAZOĞLU “MUTLU AİLE HUZURLU TOPLUM”

13:02 - Gündem

Bakan Yerlikaya’dan sürücü affı açıklaması

11:52 - Gündem

Yeşil Dönüşüm Gaziantep’te Masaya Yatırıldı

11:24 - Gündem