?>

GTB MECLİS ÜYELERİ, TOBB İLE BİLGİLENDİRME SEMİNERİ’NE KATILDI

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı ve Meclis Üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ev sahipliğinde düzenlenen “Oda/Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri”ne katıldı. Seminerde, TOBB’un kurumsal yapısı ve iştirakleri hakkında katılımcılara kapsamlı bilgiler verildi.

Gündem - 4 ay önce

GTB Meclis Üyeleri, Ankara TOBB İkiz Kuleler’de düzenlenen ‘Oda/Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’ne katılım sağladı. İki gün süren seminer programında; TOBB’un Kurumsal Yapısı ve Faaliyetleri, TOBB’un İş Dünyasına Yönelik Faaliyetleri, Karar Alma Süreçlerinde TOBB’un Rolü, Türkiye Ekonomisindeki Gelişmeler, Yeşil Dönüşüm, Ekonomide Görünüm, TMO-TOBB LİDAŞ/TÜRİB/ÜPAK, TOBB Tahkim, İnsan 2.0, MEYBEM, TOBB UYUM, KGF ve Protokol Kuralları gibi çeşitli konu başlıklarında oturumlar gerçekleştirildi.

GTB Meclis Üyeleri, ayrıca TOBB ETÜ Teknoloji Merkezi'ni ziyaret ederek, Türkiye’nin ilk kuantum bilgisayarının tanıtımını ve yapılan diğer yenilikçi çalışmaları yerinde inceledi.

AKINCI TEŞEKKÜR ETTİ

GTB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akıncı, Oda/Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’ne yönelik yaptığı değerlendirmede, seminerin büyük bir verimlilik içerisinde geçtiğini ve katılımcılara önemli kazanımlar sağladığını ifade etti.

Seminerin yalnızca bireysel gelişim değil, aynı zamanda iş dünyasının güncel meselelerine dair önemli bir bakış açısı sunduğunu kaydeden Akıncı, bu tür organizasyonların sektörel gelişim açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

Akıncı, “Bu seminer, özellikle güncel ekonomik gelişmeler hakkında değerli bilgiler edinmemizi sağladı. Katıldığımız her oturum, görevimizdeki sorumluluklarımızı ve üyelerimizin haklarının korunmasına yönelik bilgilerimizi daha da pekiştirdi. Bu etkinlik, aynı zamanda TOBB’un yapısını ve iştiraklerini daha iyi tanımamıza da fırsat sundu. Bizleri misafir eden ve her konuda kapsamlı bilgi almamızı sağlayan TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu başta olmak üzere seminerin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

ERİM ARIKAN’A VATANDAŞLARDAN TEPKİ: HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ

2024-12-10 13:24 - Gündem

VATANDAŞLARDAN TAHMAZOĞLU’NA TEPKİ

2024-12-15 18:30 - Gündem

Bu Ne Perhiz Bu Ne Lahana Turşusu... KEYİFLER YERİNDE

2024-12-09 15:17 - Gündem

OSB'DE 5 FİRMA DAHA KONKORDATO İLAN ETTİ

2024-12-13 17:06 - Gündem

BAYAZHAN YILBAŞI GECESİNE DAMGA VURACAK

2024-12-11 11:33 - Gündem

Gaziantep OSB’de korkutan yangın

2024-12-11 10:20 - Gündem

Gaziantepli Emniyet Müdürü Nevzat Güneş takdir topladı

2024-12-12 09:16 - Gündem

ÖKKEŞ KAVAK DAVASINDA SÜRPRİZ KARAR

2024-12-13 17:30 - Gündem

VALİ GÜL'DEN SERT CEVAP: YALAN SÖYLEMEYE UTANMIYOR MUSUNUZ?

2024-12-15 15:10 - Gündem

MMT Amerikan Hastanesi Gaziantep’te ikinci şubesini  açtı

2024-12-11 10:02 - Gündem

İlgili Haberler

BAŞKAN TAHMAZOĞLU “MUTLU AİLE HUZURLU TOPLUM”

13:02 - Gündem

Bakan Yerlikaya’dan sürücü affı açıklaması

11:52 - Gündem

Yeşil Dönüşüm Gaziantep’te Masaya Yatırıldı

11:24 - Gündem

Şahin ve Ünüvar’dan GAÜN’e Ziyaret

10:41 - Gündem

Gaziantep’te Milyonluk vurgun

22:01 - Gündem

Günün Manşetleri

BAŞKAN TAHMAZOĞLU “MUTLU AİLE HUZURLU TOPLUM”

13:02 - Gündem

Bakan Yerlikaya’dan sürücü affı açıklaması

11:52 - Gündem

Yeşil Dönüşüm Gaziantep’te Masaya Yatırıldı

11:24 - Gündem

Şahin ve Ünüvar’dan GAÜN’e Ziyaret

10:41 - Gündem

Gaziantep’te Milyonluk vurgun

22:01 - Gündem