?>

Narlıca bu hizmeti çok sevdi

Şahinbey Belediyesi, daha önce köy olan Narlıca Mahallesi’ne sosyal tesisi ve cami yaparak vatandaşların hizmetine sundu.

Gündem - 8 yıl önce

Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Narlıca Cami ve taziye evi, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçe Müftü Vekili Mustafa Deniz, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve mahalle sakinlerinin katılımıyla birlikte açılışı yapıldı. Açılış şehitler için saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

 

VATANDAŞLARIMIZA HİZMET EDİYORUZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, tüm mahallelere cami ve sosyal tesis yapmak için çalıştıklarını belirterek, “Bütün mahallerimize cami sosyal tesis yapmaya devam ediyoruz. Çünkü bunlar olmadan olmuyor. Elhamdülillah imkanlarımız var. Ekibimizle birlikte gece gündüz demeden vatandaşımızın ihtiyaçlarını tamamlamaya devam ediyoruz. Ömrümüz kısa yapacak işimiz çok. Hayırlarımızı, iyiliklerimizi arttırmamız lazım. Emri Hakkın ne zaman vuku bulacağını bilmediğimiz için namazlarımızı ihmal etmeyelim. Kur’an-ı Kerim’i okuyalım. Camimiz sosyal tesisimiz sizlerin hizmetinde. Buraları iyi değerlendirmeliyiz” dedi.

 

ALLAH DEVLET BÜYÜKLERİMİZDEN RAZI OLSUN

Şahinbey İlçe Müftü Vekili Mustafa Deniz, Şahinbey Belediyesi’nin Şahinbey İlçesine önemli hizmetleri olduğunu belirterek, “Mahallemize sosyal tesis ve camimiz hayırlı olsun. Devlet büyüklerimiz ve yöneticilerimiz halka hizmet hakka hizmet düsturu ile camisiz ve sosyal tesisiz mahalle kalmasın diyerek çalışıyorlar. Bu tesisi yaparak Narlıca Mahalle sine kazandıran başta Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve ekibinden Allah razı olsun diyorum” dedi.

 

BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

 

Narlıca Mahalle Muhtarı Musa Kaya, yapılan sosyal tesisi ve caminin mahalle için önemli bir hizmet olduğunu belirterek, “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, mahallemize taziye evi ve cami yaptırdı. Kendisine mahalle sakinleri adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Yapılan konuşmaların ardından Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Narlıca Cami ve taziye evinin açılışı yapıldı.

Haftanın Öne Çıkanları

Kara'nın adı okulda yaşayacak

2017-09-19 13:07 - Gündem

“Barzani korsan referandum yapacak”

2017-09-20 13:36 - Politika

AĞA, BUSINESS LIFE “İŞ DÜNYASINA YÖN VEREN 50 İŞ İNSANI” LİSTESİNDE

2017-09-18 13:53 - Ekonomi

Fuarlar sektörlere can oluyor

2017-09-20 13:27 - Ekonomi

GTO’DAN İNŞAAT SEKTÖRÜNE DIŞ PAZARLARA AÇILIM PROJESİ

2017-09-17 14:59 - Ekonomi

GTB’de kalite yükseldi

2017-09-20 13:30 - Ekonomi

CHP’li, gençlerin eğitimi sürüyor

2017-09-19 13:19 - Gündem

Öğretmenevine yeni işlev

2017-09-20 13:28 - Gündem

GTB personeline takım olma eğitimi

2017-09-19 13:14 - Gündem

ŞAMİL TAYYAR FARKI

2017-09-22 13:41 - Gündem

İlgili Haberler

Gaziantep’te Milyonluk vurgun

22:01 - Gündem

Polisi tehdit eden muhtar görevden alındı

18:22 - Gündem

BAŞKAN ŞAHİN 1 YILDA YAPILAN ÇALIŞMALARI ANLATTI

13:05 - Gündem

Hasan Öztürkmen, bakanlığın önünden seslendi

12:45 - Gündem

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ'NDEN EVLİ ÇİFTLERE NAKDİ DESTEK  

11:02 - Gündem

Günün Manşetleri

Gaziantep’te Milyonluk vurgun

22:01 - Gündem

Polisi tehdit eden muhtar görevden alındı

18:22 - Gündem

BAŞKAN ŞAHİN 1 YILDA YAPILAN ÇALIŞMALARI ANLATTI

13:05 - Gündem

Hasan Öztürkmen, bakanlığın önünden seslendi

12:45 - Gündem

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ'NDEN EVLİ ÇİFTLERE NAKDİ DESTEK  

11:02 - Gündem