?>

Öğrenciler bu işi çok sevdi

Şahinbey Belediyesi’nin öğrencilere karne hediyesi olarak vermeye başladığı ayakkabı dağıtımı yoğun ilgi gördü.

Gündem - 8 yıl önce

Şahinbey Belediyesi’nin öğrencilere karne hediyesi olarak vermeye başladığı ayakkabı dağıtımı yoğun ilgi gördü. Şahinbey Belediyesi’nin 9 noktada dağıtımını yaptığı karne hediyeleri önümüzdeki günlerde de devam edecek.

 

Ortaokul ve lise öğrencileri karnelerini alarak Şahinbey Belediyesine akın etti. Kültür Merkezi içerisinde kurulan sistemle nüfus cüzdanları ve karneleriyle gelen öğrencilerin önce kayıtları yapılıyor sonra ise birçok çeşidi bulunan spor ayakkabılardan teslim ediliyor.

 

“GENÇLERİ ÖNEMSİYORUZ’’

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, gençlere ve spora büyük önem verdiğini belirterek, “Göreve geldiğimiz günden bu yana 170 tane halı saha yaparak ücretsiz olarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Yine iki yıldır lise ve ortaokul öğrencilerimizden yaklaşık 130.000 kişiye forma, eşofman takımı ile futbol basketbol topu hediye ettik. Bu yıl ise Cuma gününden itibaren spor ayakkabısı dağıtımına devam ediyoruz. 150.000 öğrencimize karne hediyesi olarak spor ayakkabı hediye etmeyi planlıyoruz’’ dedi.

 

“9 AYRI NOKTADA DAĞITIM YAPILIYOR”

 Öğrencilerin bir an önce ayakkabılarını almak istemelerinden dolayı belediye önünde yığılmaların olduğunu belirten Başkan Mehmet Tahmazoğlu, “Öğrencilerimizin ihtiyaçlarına cevap verecek kadar ayakkabılarımız elimizde mevcut. Vatandaşlarımız hiç merak etmesin, dağıtımlarımız birkaç günle sınırlı değil, bayrama kadar ve talep olursa bayramdan sonra da dağıtmaya devam edeceğiz. Ayrıca burada yığılmalar oluyor, burası tek dağıtım yeri değil. Yaşar Torun, Kurbanbaba, Selçuklu Gençlik Merkezlerinin yanı sıra Karataş Kültür Merkezi, Yunus Emre Sosyal Tesisi, Hatice Belgin Sosyal Tesisi, Şahinbey Köy Pazarı ve Eğitim Merkezi, Bozoklar Sosyal Tesisi ve Binevler Sosyal Tesisi olmak üzere 9 ayrı noktada dağıtımlarımız devam ediyor’’ ifadelerini kullandı.

 Diğer yandan ayakkabılarını alan gençlere Yeşilvadi Parkındaki dönme dolap ve fırlatma kulesini ücretsiz kullanabilecekleri bilet de hediye ediliyor.

 

Haftanın Öne Çıkanları

TESİS BİLMECESİ!

2017-06-06 14:36 - Spor

Asırlık kumaşa, hayat öpücüğü

2017-06-06 14:31 - Yaşam

İMAM BUNU YAPARSA?

2017-06-08 14:07 - Gündem

Öğrenciler bu işi çok sevdi

2017-06-13 10:34 - Gündem

Kardeş belediyeye cenaze arabası desteği

2017-06-08 14:05 - Gündem

10 bin ihtiyaç sahibine ramazan paketi

2017-06-06 14:34 - Gündem

Kanguru 8.’liğe sıçradı

2017-06-08 14:04 - Gündem

DEV FİRMAYA FETÖ OPERASYONU

2017-06-07 09:11 - Gündem

BEŞLER’in önlenemeyen yükselişi

2017-06-06 14:32 - Gündem

Ramazan nostaljisi

2017-06-08 14:06 - Gündem

İlgili Haberler

Gaziantep’te Milyonluk vurgun

22:01 - Gündem

Polisi tehdit eden muhtar görevden alındı

18:22 - Gündem

BAŞKAN ŞAHİN 1 YILDA YAPILAN ÇALIŞMALARI ANLATTI

13:05 - Gündem

Hasan Öztürkmen, bakanlığın önünden seslendi

12:45 - Gündem

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ'NDEN EVLİ ÇİFTLERE NAKDİ DESTEK  

11:02 - Gündem

Günün Manşetleri

Gaziantep’te Milyonluk vurgun

22:01 - Gündem

Polisi tehdit eden muhtar görevden alındı

18:22 - Gündem

BAŞKAN ŞAHİN 1 YILDA YAPILAN ÇALIŞMALARI ANLATTI

13:05 - Gündem

Hasan Öztürkmen, bakanlığın önünden seslendi

12:45 - Gündem

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ'NDEN EVLİ ÇİFTLERE NAKDİ DESTEK  

11:02 - Gündem