?>

Okullar Açıldı...Servis araçlarının da trafiğe çıkması ile birlikte yoğunluk iyice arttı

Gündem - 3 yıl önce

Gaziantep'te Okullar Açıldı...Servis araçlarının da trafiğe çıkması ile birlikte yoğunluk iyice arttı...Okulların açılması ile birlikte şehir, yeniden kalabalık günlerine dönerken, servis araçlarının da trafiğe çıkması ile birlikte yoğunluğun iyice artması bekleniyor. Yaz aylarında toplu taşıma araçlarının yeterli gelmediği yönünde şikayetçi olan Gaziantepliler, toplu taşıma araç ve servis sayısının arttırılmasını istiyor.

 

Yaz aylarında rahatlayan şehir trafiği, okulların açılması ile birlikte yoğun günlerine geri dönüyor. Okulların açıldığı ilk gün trafikte ciddi bir yoğunluk yaşanması bekleniyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren, okul ve işlerine gitmek isteyen vatandaşların, trafiğe çıkması ile birlikte trafik yoğunluğu ciddi anlamda artacak.

 

TOPLU TAŞIMA YETERSİZ KALIYORAkaryakıta ardı ardına gelen zamlardan sonra vatandaşlar, toplu taşıma araçlarına yüklenmiş, mevcut araçlar yetersiz kalmıştı. Yaz aylarında toplu taşıma araçlarının yetersizliğini dile getiren vatandaşlar, yeni araçlar alınmasını talep etmişlerdi.

Mevcut toplu taşıma araçlarının yaz aylarında bile yetersiz kaldığını belirten vatandaşlar, “Akaryakıt zamlarından sonra toplu taşıma araçlarına ilgi arttı. Yaz aylarında toplu taşıma araçları hep dolu sefer yaptı.

Şimdi okullar açıldı. Servis ücretlerine de güç yeteceği kalmadı. Doğal olarak okula gidiş geliş için de toplu taşıma araçları tercih edilecek. Yaz aylarında yetersiz kalan toplu taşıma araçları daha da yoğunlaşacak. Yetkililerin bir an önce yeni araçlar almasını ve servis sayılarını arttırmasını istiyoruz.” Şeklinde konuştular.

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'te korkunç intihar!

2022-09-09 16:37 - Gündem

Ormanı'nda Tabancayla İntihar Eden GencinNot Kafaları Karıştırdı!

2022-09-11 09:35 - Gündem

Gaziantep'te Feci Kaza! Traktör Uçuruma Devrildi

2022-09-10 14:25 - Gündem

İHMAL VAR MI?

2022-09-06 19:41 - Gündem

Gaziantep'te Bir İntihar Daha!

2022-09-11 09:14 - Gündem

Gaziantep’te dehşet gecesi

2022-09-08 06:51 - Gündem

Gaziantep'te kömür taşıyan tır devrildi

2022-09-10 11:15 - Gündem

İl Sağlık Müdürlüğünü sarsan istifalar!

2022-09-11 13:23 - Gündem

YKS ek tercih kılavuzu yayınlandı

2022-09-07 08:42 - Gündem

maaş promosyonu son durum bilgileri

2022-09-06 07:41 - Gündem

İlgili Haberler

KÜRDÜLÜ'DEN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA...

18:17 - Gündem

BAŞKAN TAHMAZOĞLU “MUTLU AİLE HUZURLU TOPLUM”

13:02 - Gündem

Bakan Yerlikaya’dan sürücü affı açıklaması

11:52 - Gündem

Yeşil Dönüşüm Gaziantep’te Masaya Yatırıldı

11:24 - Gündem

Şahin ve Ünüvar’dan GAÜN’e Ziyaret

10:41 - Gündem

Günün Manşetleri

KÜRDÜLÜ'DEN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA...

18:17 - Gündem

CANINIZ SAĞ OLSUN: 1-2

15:39 - Spor

BAŞKAN TAHMAZOĞLU “MUTLU AİLE HUZURLU TOPLUM”

13:02 - Gündem

Bakan Yerlikaya’dan sürücü affı açıklaması

11:52 - Gündem

Yeşil Dönüşüm Gaziantep’te Masaya Yatırıldı

11:24 - Gündem