?>

PKK öldürülen teröristlerin kimliğini açıklayamadı

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) PKK’ya karşı düzenlediği, Kış Kartalı Operasyonu çerçevesinde çok sayıda terörist etkisiz hale getirilirken, PKK bu teröristlerin kimliklerini şu aşamada açıklayamayacaklarını duyurdu.

Gündem - 3 yıl önce

Terör örgütü PKK’nın kış yapılanmasına yönelik TSK tarafından düzenlenen hava harekatı sırasında PKK ağır kayıplar verirken, örgütün dağılmaması için sayıları gizlerken ölen teröristlerin de kimliklerini açıklamaktan korkuyor.

Mehmetçik, PKK/KCK/YPG ve diğer terörist unsurları etkisiz hale getirerek Irak ve Suriye kuzeyinden halka ve güvenlik güçlerine yönelik terör saldırılarını bertaraf etmek ve hudut güvenliğini sağlamak için hava harekatı düzenledi. Türkiye’de bulunan 6 üsten kalkan savaş uçakları ile gerçekleştirilen operasyon ile ilgili ağır darbe alan PKK’da gecikmeli de olsa medya organları aracılığı ile açıklama yapıldı. Etkisiz hale getirilen teröristlerin kimliklerini ve sayısını açıklayamayan PKK, “Türk devleti Maxmur, Şengal ve Rojava’ya saldırılarda bulundu. Tüm Kürdistan halkı ve dünyanın her yanındaki özgürlük yanlılarını alanlara çıkmaya çağırıyoruz. Ayrıca uluslararası topluma, Birleşmiş Milletler’e, insan hakları kurumlarına mülteci kampına karşı yapılan saldırılar karşısında ses çıkarmaları ve Türk devletinin işlediği insanlığa karşı suçların önüne geçmeleri çağrısında bulunuyoruz. Şehit düşen üyelerimizin kimliklerini daha sonra kamuoyuna açıklayacağız.” ifadeleriyle yetinerek yerle bir edilen mevzi, sığınak ve mağaralarla yok edilen teröristlerin sayılarını dahi veremez duruma düştü.

Haftanın Öne Çıkanları

Usta isim Fatma Girik son yolculuğuna uğurlandı

2022-01-27 16:46 - Gündem

Abdulhamit Gül'ün istifasının perde arkası

2022-01-29 09:05 - Gündem

Gaziantep'te günün defin listesi

2022-01-31 17:58 - Gündem

2022 askerlik yerleri ve tarihleri belli oldu

2022-01-28 19:03 - Gündem

PKK öldürülen teröristlerin kimliğini açıklayamadı

2022-02-02 16:19 - Gündem

Mahkeme İnal'ı haklı buldu

2022-02-02 16:09 - Gündem

Gaziantep Bakan'sız kaldı!

2022-01-30 16:02 - Politika

Vali Gül'ün Covid-19 testi pozitif çıktı

2022-02-02 10:55 - Gündem

Milyonluk kuyumcu soygununda tutuklu sayısı 3'e yükseldi

2022-01-29 21:35 - Asayiş

Enerji kesintileri sonrası jeneratör satışlarında patlama yaşandı

2022-01-28 18:55 - Ekonomi

İlgili Haberler

Gaziantep’te Milyonluk vurgun

22:01 - Gündem

Polisi tehdit eden muhtar görevden alındı

18:22 - Gündem

BAŞKAN ŞAHİN 1 YILDA YAPILAN ÇALIŞMALARI ANLATTI

13:05 - Gündem

Hasan Öztürkmen, bakanlığın önünden seslendi

12:45 - Gündem

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ'NDEN EVLİ ÇİFTLERE NAKDİ DESTEK  

11:02 - Gündem

Günün Manşetleri

Gaziantep’te Milyonluk vurgun

22:01 - Gündem

Polisi tehdit eden muhtar görevden alındı

18:22 - Gündem

BAŞKAN ŞAHİN 1 YILDA YAPILAN ÇALIŞMALARI ANLATTI

13:05 - Gündem

Hasan Öztürkmen, bakanlığın önünden seslendi

12:45 - Gündem

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ'NDEN EVLİ ÇİFTLERE NAKDİ DESTEK  

11:02 - Gündem