?>

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ ÖĞRENCİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR

Şahinbey Belediyesi’nin Gaziantep’e kazandırdığı en önemli hizmetlerden birisi olan Şahinbey Belediyesi Geleneksel Sporlar Merkezi her gün çeşitli okullardan gelen öğrencileri ağırlıyor.

Gündem - 10 ay önce

Spora ve gençlere önemli yatırımlar yapan Şahinbey Belediyesi, öğrencilere ata sporlarını tanıtmak için; Şahinbey Belediyesi Geleneksel Sporlar Merkezi’ne getirip, ata sporları ile tanıştırıyor.

 

GENÇLERİMİZİN ATA SPORLARINI YAPMALARINI İSTİYORUZ

 

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, gençlerin ata sporlarını öğrenmeleri anlamında Şahinbey Belediyesi Geleneksel Sporlar Merkezi’nin önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, "Şahinbey Belediyesi Geleneksel Sporlar Merkezi’ne gelen öğrencilerimiz burada ata binip, ok atarak eğlenceli zaman geçirmenin yanı sıra ata sporlarını da öğreniyorlar. Toplamda 90.000 metrekareye yaptığımız Şahinbey Binicilik ve Geleneksel Sporlar Merkezi tesisimizde biniciliğin yanı sıra Atlı Cirit, Atlı Okçuluk, Rahvan Binicilik, Kökbörü, Aşık Oyunu, Geleneksel Türk Okçuluğu, Kuşak, Karakucak, Mas ve Yağlı Güreş olmak üzere birçok dalda spor yapılabiliyor. Burası çok büyük bir tesis. Gençlerimiz burada spor yapsın, faydalansın istiyoruz" dedi.

 

MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİ ÖĞRENİYORLAR

 

Tarihi çok eskilere dayanan okçuluk ve ata binmek Türkler için hem millî hem de manevi değerler açısından büyük bir öneme sahip. Şahinbey Belediyesi bu bilinçle gençler atalarının izinden gitmelerini sağlayıp, şanlı tarihiyle, kültürüyle, geleneksel sporlarla tanışarak öğrencilere manevi değerleri öğretiyor.

 

BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

 

Şahinbey Belediyesi Geleneksel Sporlar Merkezi’ni ziyaret eden öğrenciler, ilk defa ata binmenin, ok atmanın ve filmlerde gördükleri otağı çadırlarında oturmanın mutluluğunu yaşayarak “Şahinbey Belediyesi Geleneksel Sporlar Merkezi’nde ata binmek ok atmak bizler için çok güzel ve heyecan verici bir deneyimdi. Filmlerde gördüğümüz otağı çadırlarında oturduk. Her şey gerçekten çok iyiydi. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederiz” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'in lüks sitesi Korupark'ta şok intihar

2024-06-04 22:07 - Gündem

GASTROANTEP DEĞİL, KAZIK ŞEHRİ

2024-05-31 10:15 - Gündem

Şahinbey'de görev değişimi

2024-06-04 16:32 - Gündem

Doktor Özkeçeci'nin şok ölümü

2024-05-29 18:03 - Gündem

ÖZTEKİN'DEN BÜYÜK GAF

2024-06-02 13:17 - Gündem

Metin Külünk'ten Gazianteplilere FETÖ Suçlaması! Külünk kimleri kastetti?

2024-05-31 10:44 - Gündem

Teşekkürler GBB

2024-06-01 14:11 - Gündem

Karısını öldüren cani cesedi böyle taşıdı

2024-06-04 15:10 - Gündem

KATMERCİ'DE LAF ÇOK İŞ YOK!

2024-06-04 22:19 - Gündem

ÖKKEŞ SABAH YAZDI: EY BAŞKANLAR, KENDİNİZE GELİN!

2024-06-02 19:39 - Gündem

İlgili Haberler

KÜRDÜLÜ'DEN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA...

18:17 - Gündem

BAŞKAN TAHMAZOĞLU “MUTLU AİLE HUZURLU TOPLUM”

13:02 - Gündem

Bakan Yerlikaya’dan sürücü affı açıklaması

11:52 - Gündem

Yeşil Dönüşüm Gaziantep’te Masaya Yatırıldı

11:24 - Gündem

Şahin ve Ünüvar’dan GAÜN’e Ziyaret

10:41 - Gündem

Günün Manşetleri

KÜRDÜLÜ'DEN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA...

18:17 - Gündem

CANINIZ SAĞ OLSUN: 1-2

15:39 - Spor

BAŞKAN TAHMAZOĞLU “MUTLU AİLE HUZURLU TOPLUM”

13:02 - Gündem

Bakan Yerlikaya’dan sürücü affı açıklaması

11:52 - Gündem

Yeşil Dönüşüm Gaziantep’te Masaya Yatırıldı

11:24 - Gündem