?>

Şehitkamil Belediye Başkanı Fadıloğlu 23 Nisan'ı kutladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 101. kuruluş yıl dönümünü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gündem - 4 yıl önce

Başkan Fadıloğlu, mesajında tüm çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik etti.Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 101. kuruluş yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu mesajında, "Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan tarihini çocuklar için bayram olarak ilan etti. Bildiğiniz gibi bu bayram, dünyadaki ilk çocuk bayramıdır" ifadelerine yer verdi.

"Çocuklarımıza sahip çıkmak, geleceğimize sahip çıkmaktır"

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 101. yılını ve aynı zamanda tüm dünya çocukları ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın coşku ve gururunu hep birlikte yaşandığını aktaran Fadılıoğlu, "Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılması ile millet egemenliği resmen hayata geçirilmiştir. Bizler de geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, çağdaş düşünceli insanlar olarak yetişmeleri için çok çalışmaktan bir an bile vazgeçmeyeceğiz. Çocuklarımıza sahip çıkmak, geleceğimize sahip çıkmaktır. Çocuklarımızın barış ve huzur içinde yaşayacağı bir ülke oluşturma gayretimizde; yaptığımız ve yürüttüğümüz her çalışma ile geleceğimizin teminatı çocuklarımızın yarınlara umutla bakmalarını istiyoruz. Bu yıl da maalesef 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı pandemi koşullarında kutluyoruz. Gönül isterdi ki geniş katılımlar, coşku, sevinçle bu bayramımızı hep birlikte meydanlarda kutlayalım. Ama salgının oluşturduğu koşullar nedeniyle aynı ortamda buluşamasak da bulunduğumuz her yerde aynı sevinç ve coşkuyla bayramımızı kutlayacağız. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 101. kuruluş yıl dönümünü, Türkiye'nin ve dünyanın tüm çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en samimi duygularımla kutluyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere vatanı canından aziz bilen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Kahraman gazilerimize ve şehitlerimizin aziz emanetlerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

Gazeteciye silahlı saldırıda karar

2021-04-20 05:38 - Asayiş

ALG Spor'dan iki önemli transfer

2021-04-16 10:55 - Spor

Resmi Gazete'de yayımlandı! Kabine değişikliği açıklandı

2021-04-21 06:08 - Politika

AŞTİ’de otobüs Gaziantep’e yalnızca 3 yolcu ile yola çıktı

2021-04-19 13:56 - Ekonomi

Şanlıurfa’da 2 bin yıllık tarihi kaya mezarları ziyarete açıldı

2021-04-22 07:51 - Kültür & Sanat

Şüpheli şahsın üzerinden suikast silahı çıktı

2021-04-18 11:28 - Asayiş

Kamyonet dolusu kaçak makaron ele geçirildi

2021-04-21 07:34 - Asayiş

Tabanca imalatına baskın: 8 gözaltı

2021-04-21 05:35 - Asayiş

Türkiye Şampiyonası'na köyde hazırlanıyorlar

2021-04-20 07:28 - Spor

Süper Lig'de 37. hafta heyecanı

2021-04-22 09:57 - Spor

İlgili Haberler

KÜRDÜLÜ'DEN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA...

18:17 - Gündem

BAŞKAN TAHMAZOĞLU “MUTLU AİLE HUZURLU TOPLUM”

13:02 - Gündem

Bakan Yerlikaya’dan sürücü affı açıklaması

11:52 - Gündem

Yeşil Dönüşüm Gaziantep’te Masaya Yatırıldı

11:24 - Gündem

Şahin ve Ünüvar’dan GAÜN’e Ziyaret

10:41 - Gündem

Günün Manşetleri

KÜRDÜLÜ'DEN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA...

18:17 - Gündem

CANINIZ SAĞ OLSUN: 1-2

15:39 - Spor

BAŞKAN TAHMAZOĞLU “MUTLU AİLE HUZURLU TOPLUM”

13:02 - Gündem

Bakan Yerlikaya’dan sürücü affı açıklaması

11:52 - Gündem

Yeşil Dönüşüm Gaziantep’te Masaya Yatırıldı

11:24 - Gündem