?>

"ŞEHRİM 2023 OTOBÜSÜ” ZİYARETÇİLERİ BÜYÜKŞEHİR'İN YATIRIMLARINI GEZDİ

AK Parti Genel Merkezi Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığının "Şehrim 2023" Projesi kapsamında Gaziantep’e gelen otobüsle, kent turuna çıkan kadınlar, Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarını gezdi, ilk kez hayvanat bahçesini görme fırsatını buldu

Gündem - 7 yıl önce

AK Parti Genel Merkezi Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığının "Şehrim 2023" Projesi kapsamında Gaziantep’e gelen otobüsle, kent turuna çıkan kadınlar, Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarını gezdi, ilk kez hayvanat bahçesini görme fırsatını buldu, Gaziantep Sanat Merkezi, Hamam Müzesi ve Mutfak Sanatları Merkezi’ni yakından gördü.

Şehitkamil ilçesine bağlı Cerityeniyapan ve Gülpınar Mahallesi’nde (köy) yaşayan 40 kadın, Büyükşehir’in yatırımları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Burç Ormanı içerisinde 1000 dönüm arazi üzerine kurulan Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ikinci, Dünya’nın ise dördüncü hayvanat bahçesi olan Gaziantep Doğal Hayatı Koruma ve Hayvanat Bahçesi’ni ilk kez gezen kadınlar, Türkiye’de ilk kez oluşturulan Safari Parkı’na hayran kaldı.

Gezinin ardından duygularını dile getiren kadınlar, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’le birlikte Gaziantep’in değiştiğini söyleyerek, şunları belirtti: “İlk kez Gaziantep Doğal Hayatı Koruma ve Hayvanat Bahçesi’ni geziyoruz. Safari Parkı’na hayran kaldık. Hükümetin, Cumhuriyetin 100’üncü yıldönümü olan 2023’e kadar hem ekonomik, hem kültürel, hem de sosyal açıdan bazı hedeflerinin olduğunu biliyoruz. Bu hedeflere ulaşmak için halkın görüşlerine başvurulmasını, fikrimizin alınmasını önemsiyoruz. Bizler öncelikle işsizliğin sona ermesini istiyoruz, kentte uyuşturucu ile alakalı önleyici tedbir alınıyor ama yetersiz kalıyor. İşi olan genç bağımlı olur mu? Öncelikle gençlere iş bulmak gerek. Kentsel dönüşüm ve mülteci sorunu da şehrin kanayan yarası oldu. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Binali Yıldırım’a ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.”

Haftanın Öne Çıkanları

KÜÇÜK KRAMPONLARDAN VEFA ÖRNEĞİ

2018-03-16 13:33 - Gündem

YILMAZ ARI GiBi

2018-03-16 13:36 - Gündem

GAZİANTEP CİNAYET BÜRO TAKDİR TOPLADI

2018-03-16 13:35 - Gündem

SANKO, ÜÇÜ BİRİNCİLİK OLMAK ÜZERE DÖRT ÖDÜL ALDI

2018-03-16 13:28 - Gündem

SANAYİ ÜRETİMİ RAKAMLARI

2018-03-16 13:31 - Gündem

"ŞEHRİM 2023 OTOBÜSÜ” ZİYARETÇİLERİ BÜYÜKŞEHİR'İN YATIRIMLARINI GEZDİ

2018-03-19 13:38 - Gündem

ŞAHİN: ÇANAKKALE ZAFERİ DÜNYA TARİHİNİN YENİDEN YAZILMASINA SEBEP OLMUŞTUR

2018-03-16 13:34 - Gündem

İlgili Haberler

Bakan Yerlikaya’dan sürücü affı açıklaması

11:52 - Gündem

Yeşil Dönüşüm Gaziantep’te Masaya Yatırıldı

11:24 - Gündem

Şahin ve Ünüvar’dan GAÜN’e Ziyaret

10:41 - Gündem

Gaziantep’te Milyonluk vurgun

22:01 - Gündem

Polisi tehdit eden muhtar görevden alındı

18:22 - Gündem

Günün Manşetleri

Bakan Yerlikaya’dan sürücü affı açıklaması

11:52 - Gündem

Yeşil Dönüşüm Gaziantep’te Masaya Yatırıldı

11:24 - Gündem

Şahin ve Ünüvar’dan GAÜN’e Ziyaret

10:41 - Gündem

Gaziantep’te Milyonluk vurgun

22:01 - Gündem

Polisi tehdit eden muhtar görevden alındı

18:22 - Gündem