İKİ KİŞİYİ SİLAHLA VURDULAR
YARALILARDAN BİRİ ÖLDÜYaralanan İmre ve Bozdoğan, çevredekiler tarafından yakındaki özel bir hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan İmre, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamazken, Bozdoğan ise tedavisinin ardından taburcu edildi.
BİR ZANLI GÖZALTINA ALINDIOlay yerinde inceleme yapan polis, çok sayıda boş kovana rastladı. Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Karademir’i gözaltına alırken, Demirkol’un ise izine rastlayamadı.
İKİNCİ ZANLININ YERİ BELİRLENDİCinayet polisi, silahlı saldırının işlendiği günden bu yana firari olan Demirkol’un, bir arkadaşının Yüreğir ilçesi Karacaoğlan Mahallesi’ndeki evinde saklandığını belirledi. Yapılan çalışmada Demirkol’un yakalanmamak için sık sık adres değiştirdiği, hiçbir kamu kurumuna başvurmadığı tespit edildi.
11 YIL HAPİSLE ARANIYORMUŞ
Operasyon için harekete geçen ekipler, söz konusu adrese baskın düzenledi. Gözaltına alınan Demirkol’un, ‘hırsızlık’, ‘yağma’ ve ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından 11 yıl 7 ay hapis ile 9 bin lira para cezasıyla arandığı öğrenildi.
CEZAEVİNE GÖNDERİLDİEmniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ali İbrahim Demirkol, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.