?>

Taşdoğan'dan vatandaşlara ‘aşı' çağrısı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, ‘Aşı reddi’ konusunu TBMM gündemine taşıyarak vatandaşlara aşı olma çağrısında bulundu.

Sağlık - 4 yıl önce

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, ‘Aşı reddi' konusunu TBMM gündemine taşıyarak vatandaşlara aşı olma çağrısında bulundu.

MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda aşılama oranındaki düşüşe değinerek, Türkiye'de yeteri kadar aşı olduğunu ifade etti.

Gazianteplileri ve tüm vatandaşları doktor vekil olarak aşı olmaya davet eden MHP Gaziantep Milletvekili Taşdoğan, “Covid-19 küresel pandemi süreci gölgesinde geride bıraktığımız birinci yılda geliştirilen çeşitli aşılar dünyanın farklı ülkelerinde olduğu gibi ülkemizde de uygulanmaya devam etmektedir. Bu aşamada ise tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de en önemli sorunlardan biri de ‘aşı reddi' konusu olarak karşımıza çıkmaktadır. ‘Aşı reddi' sonuç olarak aşılamadaki gecikmelere veya önlenebilir salgının sürmesine sebep olmaktadır. Seçim bölgem Gaziantep başta olmak üzere, vatandaşlarımızın aşılanmasındaki oran düşüş göstermeye başlamıştır. Ülkemizde ve Gazi şehrimizde yeteri miktarda aşı bulunmaktadır. Bu sebeple aşı sırası gelen tüm vatandaşlarımıza ‘Aşı reddi' yapmak yerine, bir hekim vekil olarak çekinmeden aşılarını yaptırmalarını tavsiye ediyorum” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Kimliğini evde unutan öğrencinin imdadına polis yetişti

2021-06-06 10:37 - Eğitim

Araban'da iki araç çarpıştı: 10 yaralı

2021-06-10 06:07 - Asayiş

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten önemli açıklamalar

2021-06-08 06:13 - Politika

Cisse ve Thiam GELİYOR!

2021-06-09 14:24 - Spor

Iraklı hasta beynindeki tümörden ANKA'da kurtuldu

2021-06-08 10:44 - Sağlık

Anıt yarışması sonuçları açıklandı

2021-06-10 09:09 - Gündem

Bağımlılığa karşı ‘Hep Birlikte' projesinin destekçisi öğrenciler ödüllendirildi

2021-06-07 14:47 - Yaşam

Ceyhun Gürselam, Gaziantep FK’nın takibine girdi

2021-06-06 14:09 - Spor

6-8 Ekim olayları davasında 9 sanığa hapis cezası

2021-06-04 06:06 - Asayiş

ARICAN ‘KURBAN OLASI’ ŞARKISIYLA İDDİALI

2021-06-07 14:44 - Kültür & Sanat

İlgili Haberler

Özel hastanelerde yeni dönem başlıyor: Yüksek ücret ödeme devri bitti

20:37 - Sağlık

AMAN DİKKAT! GAZİANTEP‘TE ACİL SERVİSLERDE CİDDİ ARTIŞ!

16:36 - Sağlık

ÇOCUKLARDA BAĞIRSAK ENFEKSİYONU VE HİJYENİN ÖNEMİ

15:32 - Sağlık

Doktorlar 5 gün iş bırakacak

12:01 - Sağlık

GAZİANTEP'TE DOKTORLAR İŞ BIRAKTI!

19:17 - Sağlık

Günün Manşetleri

KÜRDÜLÜ'DEN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA...

18:17 - Gündem

CANINIZ SAĞ OLSUN: 1-2

15:39 - Spor

BAŞKAN TAHMAZOĞLU “MUTLU AİLE HUZURLU TOPLUM”

13:02 - Gündem

Bakan Yerlikaya’dan sürücü affı açıklaması

11:52 - Gündem

Yeşil Dönüşüm Gaziantep’te Masaya Yatırıldı

11:24 - Gündem