USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Cani evlat, tartıştığı annesini göğsünden bıçaklayarak öldürdü

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 56 yaşındaki bir kadın, oğlu ile aralarında çıkan tartışma sonucunda bıçaklanarak öldürüldü. Göğsünden bıçaklanan kadın, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Cani evlat, tartıştığı annesini göğsünden bıçaklayarak öldürdü
26-11-2020 11:26

Cumhuriyet Mahallesi Düzenli Sokak'ta iki katlı binanın zemin katında oturan anne Yurdagül Ö. ile oğlu Hakan Ö. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Tartışma sonucunda Hakan Ö., annesini bıçakladı. Anne Yurdagül Ö. göğsüne aldığı bıçak darbesi sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın ihbarının ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Eve gelen polis ekipleri Hakan Ö'yü gözaltına alırken, sağlık ekipleri de yaptıkları kontrolde annenin hayatını kaybettiğini belirledi.

Anne Yurdagül Ö'nün cansız bedeni, yapılan savcılık ve polis incelemesinin ardından otopsiye gönderilmek üzere Elbistan Devlet Hastanesi morguna konuldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Cani evlat, tartıştığı annesini göğsünden bıçaklayarak öldürdü
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
AYINTAB GAZETESİ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ