USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Emeklinin promosyon çilesi

Emeklinin promosyon çilesi
27-08-2022 09:58

Promosyon alabilmek için bankaların önünde sabahın erken saatlerinde sıraya giren emekli vatandaşlar, saatlerce beklemek zorunda kalıyor. Bankaların mesai saatinden önce sıraya giren ancak işlem yaptıramayanlar, ertesi gün şansını bir kez daha denemek için yine bankanın yolunu tutuyor.

Bazı bankaların promosyon ücretlerini 7 bin 500 liraya kadar çıkarmasıyla birlikte emekli vatandaşlar sabahın erken saatlerinde bankaların önünde sıraya girerek, bu fırsattan yararlanmak istiyor. Bankaların vatandaşları 10'arlı gruplar halinde içeriye alması sebebiyle bütün gün sırada bekleyen ancak işlem yaptıramayan, emekli vatandaşlar, ertesi gün yine bankanın yolunu tutuyor.

Sırada beklemekten yorulan bazı emekliler bankaların yakınında buldukları yerlere oturarak sıranın kendilerine gelmesini bekliyor.

 
Bankaların işlemler oldukça ağırdan aldığını belirten vatandaşlar,  “ Saat 08.00'de bankanın önüne geliyoruz. Saatlerce sıra bekliyoruz. Bir kısmımız işlemlerini tamamlayamadan mesai saati bitiyor. Bu durumu emeklilere layık görenlere yazıklar olsun.” Şeklinde konuştular.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
AYINTAB GAZETESİ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ