USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İslahiyelileri sevindirecek kura yapıldı

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremleri nedeniyle evlerini kaybeden binlerce kişi merakla kura sonuçlarını bekliyor. İslahiye deprem konutları hak sahipliği kura sonuçları haberimizde.

İslahiyelileri sevindirecek kura yapıldı
12-09-2024 16:37

AFAD Depremden etkilenen; Hatay, Malatya, Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep, Diyarbakır, Elazığ, Osmaniye, Şanlıurfa, Adana ve Kilis'te inşaat çalışmaları tamamlanmış olan 24 bin 812 yeni konutun kura ile hak sahiplerine verileceği kaydedildi. Bugüne kadar teslim edilen 76 bin 442 konut ile beraber toplam 101 bin 254 afet konutu hak sahiplerine verilmiş olacak.

Toplamda 11 şehri etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremler sonucu kalıcı konutların teslimleri devam ediyor. Bu kapsamda AFAD Başkanlığında 24 bin 812 yeni konutun bugün gerçekleştirilecek kura ile hak sahiplerine verilecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
AYINTAB GAZETESİ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ