USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

KIA, yeni logosunu ve sloganını açıkladı

Ünlü otomotiv firması KIA’nın logosunu ve sloganını değiştireceği bir yıldan uzun süredir biliniyordu ancak geçişin ne zaman yapılacağı soru işaretiydi. Şirket bu konuya açıklık getirdi.

KIA, yeni logosunu ve sloganını açıkladı
30-12-2020 17:55

KIA yeni logosu ve sloganı resmi olarak açıklandı. Firma yeni yılda, yeni kimliğini kullanmaya başlayacak.

KIA yeni sloganı ‘İlham Veren Hareket’ oldu

Geçtiğimiz yıl, Cenevre Otomobil Fuarı‘nda KIA, bazı noktalarda kabuk değişimine gideceğini göstermişti. Bu bağlamda atılan adımlardan biri de logo ve slogan değişikliği oldu. Şirket; ‘Şaşırtan Güç’ sloganı yerine, ‘İlham Veren Hareket’ sloganını kullanacak.

KIA yeni logosu ise slogan kadar keskin bir değişikliğe uğramadı ancak belli ölçüde değişti. Firmanın önceki logosunda harfler birbirinden ayrı ve daha okunaklı bir yapıdaydı. Yeni logoda ise harfler birbiriyle birleşik ve estetik görünüşe daha fazla önem verilmiş. Aşağıda firmanın yeni logosunu görebilirsiniz.

KIA yeni sloganı

Henüz yeni logonun hangi araçta kullanılacağı netleşmedi. Ancak Şubat ayında ilk siparişleri alması beklenen KIA K7 Cadenza modelinde, yeni logo ve sloganın görülebileceği düşünülüyor.

Firmanın attığı bu adımların ardında ise, gelecek planlarındaki ‘elektrik araçlara’ yönelim yatıyor. Otomobil sektöründe elektrik çağına geçiş sürecinde KIA, bu dönüşümü marka kimliğine de yansıtıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
Ayintab Gazetesi
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ