USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

BAKLAVA USTASININ SIR ÖLÜMÜ! Gaziantep'te metruk binada ölü bulunmuştu!

Gaziantep'te metruk binada bulunan isimsiz cesedin şehrin duayen baklavacı ustalarından birine ait olduğu ortaya çıktı. 73 yaşındaki baklava pişiricisinin Gaziantep huzurevinde kaldı ve 10 gündür kayıp olarak arandı belirtildi.

BAKLAVA USTASININ SIR ÖLÜMÜ! Gaziantep'te metruk binada ölü bulunmuştu!
19-10-2024 00:07

Şehitkamil ilçesinin İncilipınar Mahallesi Kıbrıs Caddesi üzerinde bulunan depremde ağır hasar aldığı için yıkım kararı alınan bir binada sabah saatlerinde bir ceset bulunmuştu.

Sağlık ekiplerince yapılan incelemede, kartonlardan yapılan barınak gibi düzenlenen bir yerde cesedi bulunan yaşlı kişinin uzun süre önce öldüğü belirlenmişti.

Olay yeri incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan cesedin 73 yaşındaki Mehmet Bozfırat'a ait olduğu belirlendi. Gaziantep Huzurevinde kaldığı tespit edilen ve şehirdeki ünlü bir baklava markasında uzun süre pişirici olarak çalıştığı öğrenilen Bozfırat'ın 10 gün önce kaybolduğu ve hakkında arama çalışması başlatıldığı belirtildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
AYINTAB GAZETESİ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ