USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

NE DEDİYSEK O

Gaziantep FK’da Başkan Cevdet Akınal’ın mali kriz nedeniyle görevi bırakacağı yönündeki haberlerimiz doğrulandı. Başkan Akınal kısa bir açıklama yaparak görevi bırakacağını ilan etti.

NE DEDİYSEK O
15-12-2022 14:50

SPORTİF BAŞARISIZLIK TETİKLEDİ
Takımda son haftalarda alınan yenilgilerle birlikte TFF’den gelen gelirlerde düşüş yaşandı. Dünya Kupası arasında mali durumu daha da kötüye giden kırmızı siyahlı kulüpte birçok futbolcu alacakları için yönetime başvurdular.


BORÇLAR KATLANDI
Kulübün maliye, personel giderleri ve piyasa ödemeleri de bu süreçte ciddi rakamlara ulaştı. Bazı kaynaklar Başkan Akınal’ın yönetim kurulu üyelerinde 200’er bin dolar borç aldığını ileri sürerken toplam borcun yaklaşık 400 Milyon TL olduğu tahmin ediliyor.


KULİSLER BAŞLADI
Kırmızı-siyahlı kulüpte yeni başkan ve yönetimin nasıl oluşacağı kulislerde konuşulmaya başlandı. Şu ana kadar hiçbir isim göreve talip olmazken, gelecek hafta yapılacak olan seçimli dernek kongresine kadar yeni başkan ve yönetimin belirlenmesi bekleniyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
AYINTAB GAZETESİ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ