USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Savaştan kaçan Ermeni askerler ormanlık alana sığınmış

Ermeni vekil Naira Zohrabyan, Dağlık Karabağ Savaşı'ndan sağ kurtulan ve savaştan kaçan bazı Ermeni askerler Hadrut'da ormanlık alana saklandıklarını ve kurtarılmayı beklediklerini söyledi. Ermeni askerlerinin bu durumu Ermeni basınında da günde

Savaştan kaçan Ermeni askerler ormanlık alana sığınmış
07-12-2020 17:13

Dağlık Karabağ'da hezimete uğrayan Ermenistan ordusu, Rusya'nın öncülüğünde imzalanan ateşkes anlaşması sonrası kritik bölgelerden bir bir çekildi. Yaklaşık 44 gün boyunca süren Dağlık Karabağ Savaşı'nda bazı askerlerin cepheden kaçtığı haberleri uluslararası basında sık sık yer alıyordu.

Müreffeh Ermenistan partili milletvekili Naira Zograbyan'ın sosyal medya hesabından yaptığı son açıklama, hem bu haberleri doğruladı hem de Ermeni askerlerinin içler acısı halini gözler önüne serdi.

ORMANLIK ALANA SAKLANMIŞLAR

Zohrabyan, yaptığı açıklamada, "Savaştan sağ kurtulan ve savaştan kaçan bazı Ermeni askerler Hadrut'da ormanlık alanda saklandıklarını haber verdiler. Şimdi kurtarılmayı bekliyorlar" ifadelerini kullandı.

ERMENİ BASININDA GÜNDEM OLDU

Öte yandan, kayıp Ermeni askerlerden biri olan David Adumyan'ın ailesine haber vererek saklandığı köyü bildirmesi Ermeni basınında gündem oldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
AYINTAB GAZETESİ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ