USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

TERLEMEZ: AK PARTİ YİNE ZAFERLE YOLUNA DEVAM EDECEK

Ak Parti Gaziantep Milletvekili aday adayı Memik Terlemez, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Türkiye’nin kazanacağını ve Cumhur İttifakı’nın adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni bir zafere daha imza atacağını söyledi.

TERLEMEZ: AK PARTİ YİNE ZAFERLE YOLUNA DEVAM EDECEK
02-04-2023 19:25

İNANIYORUZ VE KAZANACAĞIZ

Halkın 21 yıllık hizmetten memnun olduğunu belirten Memik Terlemez, ‘’ Toplu konutlar, otoyollar, savunma sanayideki hamleler, sosyal devlet anlayışı ile gerçekleştirilen iyileştirmeler ortada. Halk görüyor ve biliyor.  2023 Cumhur İttifakı’nın güven yılı olacaktır. Cumhurbaşkanımız halkın desteğiyle görevine devam edecektir’’ dedi.

‘’SAHADAYIZ ÇALIŞIYORUZ’’ 

Aday adaylığı sürecinde seçim çalışmalarına başladıklarını belirten Terlemez, ‘’Gittiğimiz her yerde yoğun ilgi var. Halkımızı dinliyoruz. Hizmetleri anlatıyorlar. İnşallah bu ilgi sandığa da yansıyacak ve Ak Parti güven oyunu alacaktır’’ diye konuştu

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
AYINTAB GAZETESİ
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ