Gündem

Ceremony Erikçe Düğün salonunun dayısı kim?

Gaziantep, akıllara durgunluk veren bir uygulamayla daha karşı karşıya.

Ceremony Erikçe Düğün salonunun dayısı kim?
21-06-2024 10:56

BAŞKA YER Mİ KALMADI?

Gaziantep’in meşhur Erikçe Ormanı’nın içinde hizmet veren Ceremony Erikçe isimli düğün salonu, vatandaşların tepkisini çekiyor. Ormanları korumak için türlü türlü açıklamaların yapıldığı bugünlerde akıllara bu düğün salonunun hangi yollarla ormanda açıldığı geliyor. Vatandaşlar, düğün salonu için başka yer mi kalmadı da ormanın içinde yapmışlar diyerek buranın dayısı kim? diye tepki gösterdiler.

BU DÜĞÜN SALONU KAPATILMALI 

“Bu düğün salonu kapatılmalı” diyen vatandaşlar, hem kaçak hem de alkollü mesire alanlarının kapatıldığı şu günlerde, ormandaki düğün salonu için bu nasıl lahana bu nasıl turşu dediler. Düğün salonuna gelen birisinin alkol alıp ormana zarar verebileceğini kaydeden vatandaşlar, “Bunun hesabı Erikçe yandıktan sonra mı sorulacak. Ayrıca buraya ruhsat verildi mi? Verildiyse nasıl verildi? Ormanın içinde nasıl olur da düğün salonu yapılır” ifadelerini kullandılar.

VATANDAŞLARDAN ÇAĞRI

Vatandaşlar, yetkililere çağrıda bulunarak ormanı korumak adına derhal harekete geçilmesini istedi. Bir düğün salonunun koca bir ormandan daha önemli olmadığını söyleyen vatandaşlar, yetkililer harekete geçmezse gerekli tüm girişimcilerde bulunacaklarını ifade etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER