Gündem

EMEK Mİ SERMAYE Mİ?

CHP Gaziantep İl Kadın Kolları Başkan adayı Avukat Fatma Müge Düşün hakkında şok iddialar ortaya atıldı.

EMEK Mİ SERMAYE Mİ?
26-06-2024 13:04

CHP Gaziantep İl Kadın Kollarına aday olan Fatma Müge Düşün tepki topluyor.

Daha önce milletvekilliği için aday olan ve partiye hiçbir emeği olmayan Fatma Müge Düşün, bu kez ise CHP Gaziantep İl Kadın Kolları başkanlığına aday oldu. CHP’li vatandaşlar kendisini sadece aday olma sürecinde tanıdıklarını ifade ederek kendisine oy vermeyeceklerini söylediler.

GENEL KURULTAY DELEGESİ’NE BİLE  KATILMADI

CHP’de sadece ismini duyurmak için aday olan Avukat Fatma Müge Düşün, CHP Genel Kurultay Delegesi’nde dahi bulunmamıştı. Parti’ye hiçbir katkısı olamayan, seçmenlerden para karşılığında oy almaya çalışan Düşün, CHP’li seçmenlerden tepki topladı.

 

30 YILLIK TECRÜBE Mİ, PARA İLE ALINAN OY MU?

CHP Gaziantep’te İl Kadın Kolları Başkanlığına aday olan bir başka isim ise Arzu Parlak. 30 yıla aşkındır partide çeşitli görevlerde bulunan Parlak, seçmenlerin de sevgisini kazanmayı başardı. Parlak, 30 yıla yakındır CHP’de aktif olarak görev aldığını belirterek tüm kadınların sesi olmaya geliyorum demişti. Ayrıca Parlak, partide artık emek veren kişilerin bir yerlere gelmesini istediğini vurgulamıştı. Öte yandan da iddialara göre  diğer aday olan Avukat Fatma Müge Düşün'ün ise partiyle hiçbir alakası olmadığı, sadece isim yapmak için sermayesini kullanarak partide var olmaya çalıştığı söyleniyor.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER