
Gazitepe için hiçbir hizmette sınır tanımayacağını belirten Konuk, yerel seçimlerde Gazitepe Mahallesi’nde muhtar adayı olduğunu belirtti.
HEDEF TERTEMİZ GAZİTEPE
31 Mart 2024’de yapılacak olan Yerel seçimlerde Gazitepe Mahallesi Muhtar adayı olan Bünyamin Ali Konuk, doğup büyüdüğü ve acı tatlı her şeyi yaşadığı mahalleye hizmet için muhtar adayı olduğunu açıkladı.
Gazitepe Mahallesi için elinden gelen her şeyin yapacağını belirten Konuk şu ifadelere yer verdi: "Mahallemizin sorunlarını eksiklerini çok iyi biliyorum. Yerel yönetimlerle ve ilçenin tüm dinamikleri ile ortak çalışmalar yürütüp Gazitepe Mahallesi’nin tüm eksiklerini gidermek, Gazitepe Mahallesi’ni hakettiği hizmetlerle buluşturmak için bu göreve talibim. Tüm mahalle sakinlerinden destek bekliyorum."