Gündem

Umut Yılmaz’a sert tepki... BAKIN NE YAPMIŞ!

Şehitkamil Belediyesi Emrullah-Şule Anaokulu öğrencilerine kırtasiye malzemesi seti dağıttı, ancak setlerin üzerinde belediye logosu ve Umut Yılmaz’ın fotoğraflarının olması tartışmalara neden oldu. 2022’de benzer bir durum Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nde yaşanmıştı.

  Umut Yılmaz’a sert tepki... BAKIN NE YAPMIŞ!
12-09-2024 17:20

2024-2025 Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte kırtasiye malzemeleri üzerindeki zamlar, öğrencilere yapılan yardımları gündeme getirdi. Şehitkamil Belediyesi, Emrullah-Şule Anaokulu öğrencilerine kırtasiye malzemesi setleri hediye etti. Ancak, yapılan yardımlardan çok setlerin üzerinde belediye logosu ve Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın fotoğraflarının bulunması tepki topladı.

FATMA ŞAHİN ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Bu durum, 2022 yılında Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan benzer bir hatayı akıllara getirdi. O dönemde belediye, öğrencilere dağıttığı çantalar üzerinde logolar bulunması nedeniyle CHP'lilerin sert eleştirilerine maruz kalmıştı. Bu olay Türkiye genelinde geniş bir yankı uyandırmış, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin hatayı kabul ederek özür dilemişti.

CHP’lilerin Şehitkamil Belediyesi’nin bu uygulamaya nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu oldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER