Asayiş

15 YIL HAPİS CEZASI BULUNAN ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yağma suçundan 15 yıl hapis cezası bulunan bir şüpheliyi başarılı bir operasyonla yakaladı.

15 YIL HAPİS CEZASI BULUNAN ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
28-12-2024 14:34

28 Aralık 2024 tarihinde gerçekleştirilen operasyon sonucunda, hakkında arama kararı bulunan ve uzun süredir yakalanamayan şüpheli, ekipler tarafından gözaltına alındı.

Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, şüphelinin adli süreçteki tüm işlemleri tamamlandıktan sonra cezaevine gönderileceği belirtildi. Emniyet yetkilileri, suçla mücadele kapsamında bu tür operasyonların kararlılıkla devam edeceğini ve halkın güvenliği için her türlü önlemi alacaklarını vurguladı.

Yetkililer, suç ve suçlularla mücadele konusundaki kararlılıklarının arttığını ve bu tür suçlara karşı önleyici tedbirlerin alınmaya devam edileceğini ifade etti.


SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER