Dünya

Para için arkadaşının cansız bedenini aylarca çöp tenekesinde sakladı

ABD'de Temmuz ayında eve gelip oda arkadaşını ölü bulan bir kadın, arkadaşının cansız bedenini komşunun çöp tenekesinde aylarca sakladı.

Para için arkadaşının cansız bedenini aylarca çöp tenekesinde sakladı
13-12-2020 13:37

Kadının geri gelmemesi üzerine tenekeye bakan komşular cansız bir bedenle karşılaşınca polise haber verdi. İfadesi alınan kadın, sosyal güvenlik ödenekleri için cansız bedeni sakladığını itiraf etti.

ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan 48 yaşındaki Michelle Haney'in oda arkadaşı Jon Leonard'ın Temmuz ayında yaşamını yitirdi. Haney, ev arkadaşının cansız bedenini aylarca çöp tenekesinde sakladı.

Para için arkadaşının cansız bedenini aylarca çöp tenekesinde sakladı

KOMŞUSUNUN ÇÖP TENEKESİNE BIRAKMIŞ

Öncelikle 3 hafta boyunca cesedi bir dolapta saklı tutan Haney sonrasında geri gelip alacağını söyleyerek cansız bedeni komşusunun çöp tenekesine bıraktı. İki ay boyunca Haney'in geri gelmemesinden şüphelenen komşular ise çöp tenekesindeki cansız bedeni gördü.

'İNSAN VÜCUDUNU KÖTÜYE KULLANMAKTAN" SUÇLANIYOR

Bunun üzerine polis Haney'i gözaltına alırken Leonard'ın nasıl öldüğü ise araştırılıyor. İnsan vücudunu kötüye kullanmakla suçlanılan Haney için ek suçlamalar da bekleniyor.

Para için arkadaşının cansız bedenini aylarca çöp tenekesinde sakladı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER